Highfashion-naglar med enkla medel, del 2

Fri, 28 June, 2013 12.00

Tänkte fortsätta med tips på hur jag brukar fixa highfashionnaglarna med enkla medel.

Såklart har vi ju även NailArt stickers som jag hittade på Nelly.com.

 

Men återigen, se till att matcha temat med plåtningen så det inte blir tacky!!


ANNONS

Enkelt tips på hur man får till Highfashion-naglarna

Thu, 27 June, 2013 10.00

Om man som jag inte är så himla duktig på att fixa naglar så är ett superbra tips att avända sig av Ciaté

Ofta blir det ju så att makeupartisten förväntas fixa naglar också och det här passar riktigt bra till editorial, highfashion och beauty shoots.

Personligen tycker jag dock att de som ser ut som godisströssel går över till att se mest tacky ut men är barnsligt förtjust i deras "Croc Embossed Croc Relief" och matta "Velvet Manicure"En annan som kan vara cool om det är till rätt look är denna, "Sequined manicure". Speciellt till de lite mörkare jobben. Såg att dessa reades ut för 99kr så ska passa på att köpa ett lager. :)Smörigt värre!

Thu, 20 June, 2013 12.17

Såg att thebodyshop.se rear ut BodyButter så var ju tvungen att köpa några (de är ju rätt dyra annars). Jag ÄLSKAR dem verkligen! Många andra har kroppsmör i sitt sortiment men ingen av de jag testat kommer ens i närheten av dessa. På sommaren har jag papaya för normal hud och vintern har jag en för normal till torr eller för torr. De doftar ljuvligt och gör en mjuk som inget annat!


Smöriga extratips

Använd på plåtning eller inspelning
Smörj in eller be din modell/klient smöra in sig med en fetare bodybutter, exempelvis Blåbär (som är för torr hud), så blir det en superfin lyster i huden. Väldigt snyggt på bilder!

Använd i badet
Ta 1 matsked bodybutter och låt det lösa upp sig genom att hålla det under blandaren när du tappar upp badet.  Blir som en blandning av badolja och mjölkbad och är härligt mjukgörande.

Gravida magar

Kroppsmöret med kakaosmör är jättebra att smörja in växande magar med varje dag. Denna är inte på rean men när det kommer till att minska risken för många bristningar såkan det ju vara värt några extra slantar. Finns även i ett smidigt stickformat som smälter in i huden när man drar på det.Picasso-inspirerad makeupkonst!

Mon, 17 June, 2013 10.26

Kan ju inte annat än tokälska den här makeupkonsten. Precis i min smak!

Hong Jang Hyun för Avenue L June 2013

Modell: Irina Gorban 

   

   Tackar bloggen för inbjudan! :)

Sat, 15 June, 2013 10.24

Skrev ju ett inlägg av lycka när jag upptäckte att Sephora har öppnat butik i Nacka (hoppas på att den är riktigt stor) så nu fick jag inbjudan till deras VIP-kväll för deras "Pre-Sale kväll". Underbart!

Tack bloggen! :)


Pop makeup! Inspiration, Andy Warhol och Marilyn Monroe

Fri, 14 June, 2013 8.46

Hur underbart är inte detta.

Makeupartist bakom detta är Frances Hathaway (tror hon arbetar för MAC) och detta är för Lush Magazine. Älskart!Favoritbutiken Sephora har öppnat en ny butik i Sverige

Thu, 13 June, 2013 8.29

Trevlig överraskning under bilturen i Nacka (Nacka Forum, Stockholm).

Hur kunde jag ha missat det här. MÅSTE åka dit i helgen och botanisera. Hoppas bara den är större än den inne i  stan. Min lista börjar bli lång.


Produkter att förnya:

Smashbox Primer


Smashbox Bronzer (bästa bronzern på marknaden tycker jag. Matt såklart)


Make up for ever  HD foundation (till mig själv dock:)

Beautyblender (om någon läste mitt MakeupTips här på MinMakeupArtist.se så såg ni kanske att det är en av mina favoriter). Såg att det fanns i svart nu också. Måste ha! :)Missa inte mitt MakeupTips! :)

Mon, 10 June, 2013 9.14

Har valt ut några av mina favorit-penslar och tipsat er om dem. Hoppas på att få höra om era personliga favoriter i kommentaresfältet under tipset också! :)

(Klicka på bilden för att komma till tipset)ANNONS

MakeupKonstnär & KonstnärLogga in