Kund grät glädjetårar...

Wed, 30 December, 2015 20.48

För ett par veckor sedan sminkade jag denna kvinna, Maja, Hon har gått ner massor i vikt, och ville belöna sig med att bli sminkad av mig inför en fest med jobbet. Hon såg sig inte i spegeln förrän jag sminkat henne och fixat hennes hår. Hon satte även på sig sin blå klänning innan hon såg sig själv i spegeln. Reaktionen var fantastisk för både henne och mig. Hon blev så glad av det hon såg så hon började gråta... "Aldrig brukar jag tycka att jag är fin" sa hon, men nu gjorde hon det. Hon fick massor av komplimanger på Facebook och i verkliga livet den kvällen. Det är så tacksamt, detta yrke : ).

Här är Maja, före och efter:


ANNONS

Före/efter bilder på julfestkvinnor : )

Tue, 29 December, 2015 22.55

I november blev jag kontaktad av en kvinna på ett företag, "Expandia". Hon ville att jag skulle komma till deras företag och sminka några kvinnor inför deras julfest som skulle hållas på Stadshotellet i Västerås. Jag åkte dit. Det var ett riktigt kul jobb! De skålade i champagne, och beundrade varandra när de var färdigstylade. Här är före/ efter bilder på några av kvinnorna jag sminkade. Håret fixade min vän Erica.


Mörk känsla...

Tue, 29 December, 2015 22.23

Här är ett par lite "mörka" bilder i fler bemärkelser. Jag tycker om känslan. Och jag älskar Emma som är modell. Så glad och supertrevlig! Detta jobb gjorde jag i slutet av sommaren detta år.

Makeup av mig. Modell: Emma Wallén. Foto: Gert Bohlin, Next Step Studio i Västerås.ANNONS

Instagram: makeupartistnina.v.vallo

Hej och välkommen ! : ) Här kommer du att kunna läsa om, och se bilder på vad jag gör i mitt frilansande som makeupartist.
Jag utbildade mig på International Makeup Center i Stockholm 1998.
Jag älskar att ta fram den speciella skönhet som alla besitter, med hjälp av makeup.
Förutom makeupartist är jag även mamma, maka och matte till en labrador : ).Logga inInstagram @makeupartistnina.v.vallo
Follow @makeupartistnina.v.vallo at instagram.com