Scary clown

Sat, 31 October, 2015 19.48

Idag sminkade jag Therese inför en Halloweenfest. Det var såå kul. Fria händer som vanligt hade jag. En läskig clown ville hon bli. Jag är så oteknisk så jag vet inte hur jag ska förminska bilderna när jag laddat upp dom här i bloggen. Hoppas ni har överseende med det...

Therese före:

Therese när jag var klar : )


ANNONS

Per Gessle är skitläskig! Halloween-tips!

Sat, 24 October, 2015 22.15

Min stackars man får ofta sitta modell när jag vill skapa något. Ikväll ville jag platta hans lockiga hår. När jag plattade håret såg jag Per Gessle växa fram... Min man hade vid "före-bilden" inte så mycket skägg som han har från "Per-bilden". Han ville raka bort skägget för att effekten skulle bli ännu bättre, men jag sa nej. Jag gillar Martins skägg : ).

Jag har sminkat, fixa håret och stylat min man.

Min man före sminket, bredvid mig:

Min man som Per Gessle:


40-års fest. Före/efter bilder : ).

Sat, 24 October, 2015 18.35

För några helger sedan sminkade jag en kvinna, Sandra, inför hennes 40-års fest. Hennes vän följde med. Medan jag sminkade Sandra frågade jag hennes vän Åsa om inte hon också ville bli sminkad. Det ville hon : ). Åsa använder aldrig smink annars. Så det var kul att få fixa henne fest fin.

Allt smink är från Mary Kay (som jag även säljer om du vill beställa något). Jag använder alltid individuella lösfransar, om inte kunden önskar annat, då jag tycker resultatet blir finare och mer naturligt. På Sandra valde jag att sminka med lite kallare färger än på Åsa. Tyckte det passade deras ansikten bra.

Här är Sandra, som fyllde år:

Före:

Efter:

Åsa före:

Åsa efter:


En kvinna och hennes hund

Tue, 20 October, 2015 22.21

Söndagen den 13 september kom Bodil hem till mig med sin fina schäfer Frozt. Hon hade bokat tid för att bli sminkad av mig, och fotad av min man. Orsaken till besöket var att hon ville få fina bilder på sig själv och sin fina hund, då han, Frozt, nu är gammal och mycket sjuk. Hon ville bevara minnet av sin vän, i bild, innan det var för sent. Jag och min man Martin fick äran att vara delaktiga i detta. Det blev nästan 500 bilder. Här är några av dem.

Bodil utan smink:

Jag fixar det sista på Bodil : )

Färdig och finaste bilden tagen av min man:

Finaste bilden på matte & hund:


Före/ efter bilder från denna sommar. Enjoy! : )

Tue, 20 October, 2015 21.30

Det är höst! Jag älskar hösten. Jag älskar alla årstider. Fast vintern är för lång dock...Inser att jag skrev här sist i juli! Jag tänkte visa några före/efter bilder på kvinnor jag sminkat i somras : ). Jag börjar med bilder från en brudsminkning i augusti. Makeupen gjordes på ett underbart vackert ställe- Wirsbo Herrgård, där även bröllopsfesten hölls. Här är den vackra bruden och hennes tärnor. Bilderna blev GALET stora här i bloggen... Vet inte hur jag ska göra för att fixa det. Men å andra sidan så ser ni ju makeupen ordentligt : ).

Bilderna är alla tagna av mig, och är oredigerade. Allt smink kommer från MaryKay (som jag har använt själv och även säljer sedan 8 år tillbaka).

Här är bruden före. Hon ville ha en ljuvlig, tidlös look.

Bruden efter makeupen:

En av tärnorna före:

Tärnorna ville ha lite "drag" kring ögonen.

Före:

Efter:

Och till sist "The Maid if Honor". Hon ville inte ha så stark makeup. Faktum är att hon sade att hon blev finare denna dag, när jag sminkade henne, än hon blev på sin egen bröllopsdag : ). Fin komplimang!

Före:

Efter:ANNONS

Instagram: makeupartistnina.v.vallo

Hej och välkommen ! : ) Här kommer du att kunna läsa om, och se bilder på vad jag gör i mitt frilansande som makeupartist.
Jag utbildade mig på International Makeup Center i Stockholm 1998.
Jag älskar att ta fram den speciella skönhet som alla besitter, med hjälp av makeup.
Förutom makeupartist är jag även mamma, maka och matte till en labrador : ).Logga inInstagram @makeupartistnina.v.vallo
Follow @makeupartistnina.v.vallo at instagram.com