Tips på fin sommarlook : )

Mon, 27 July, 2015 18.07

Ibland är det fint att skippa eyeliner och kajal. Här har jag använt en mycket ljust grön shimmerskugga på ögonlocket och under ögonen (MaryKay skugga "Lemongrass"). En matt beige skugga i globlinjen (MaryKay skugga "Hazelnut") , och en vaniljfärgad shimmerskugga på brynbenet (MaryKay skugga "Moonstone"), precis under ögonbrynen. 

Mycket mascara på det så "poppar" ögonen fram verkligen : ). Foundation i passande färg såklart, ett aprikos/rosa färgat rouge, och rosa läppglans på det, även de produkterna från MaryKay (som jag använt och sålt i 7 år nu) 

Underbart somrig look! Eller vad säger ni? 

Modellen heter Moa.


ANNONS

Det var en dag i juli...

Sat, 25 July, 2015 17.59

Min vän Jenny ville bli sminkad och fotad en dag då solen sken i juli. Hon ville klä och sminka sig som hon inte vanligtvis gör, och få det på bild. Bara på kul liksom : ). Jenny fixade sitt hår, rekvisita och styling. Jag sminkade och fotade.  Det var en varm och rolig dag för oss båda. Här är några av bilderna som skapades.

Här är Jenny före, som hon ser ut till vardags:

Jenny i vår vackra natur

Med ljusa läppar, och naturnära färger i ögonmakeupen

Min version av Jenny...

Med röda läppar...


I mina solbrillor : )

Moder jord 


Ett sjujävla sug i blicken...

Thu, 23 July, 2015 22.54

Jag har varit i Skåne en vecka med min familj. Nu är vi hemma igen och jag ska jobba lite. Imorgon ska jag plocka & färga bryn på en mor & dotter. På lördag ska jag sminka en kvinna som fyller 60 år. Men hon vet inte om det : ). Det är en överraskningspresent. Efter det ska jag sminka den underbara kvinna (en vän till mig) som gav denna 60-åriga kvinna denna present.

Jag var sugen på att sminka lite ikväll så min man fick sitta modell. Det är så fint med lila/ vinröd ögonskugga till gröna ögon! Allt smink är av märket MaryKay. Jag har använt och sålt det märket i 7 år nu-. Så om du vill beställa- så fixar jag.

Min underbar man. Finkammad och allt : ) Frisyren ligger som en kotlett!  Osminkad:

Alltså lila/plommom <

-färg på ögonskugga till gröna ögon!!! 


Statist.se / Sminka en man

Thu, 9 July, 2015 19.53

I förra veckan kom vår (min och min mans) gode vän Alexander hem till oss för att bli lite sminkad av mig och fotad av Martin (min äkta hälft). Alexander jobbar ibland som statist och nu ville han få lite nya, snygga bilder till sin sida på statist.se.

Under arbete...

Sommar...

"Marlboro man"  : )

Avslappnad som få...

Nöjd!ANNONS

Instagram: makeupartistnina.v.vallo

Hej och välkommen ! : ) Här kommer du att kunna läsa om, och se bilder på vad jag gör i mitt frilansande som makeupartist.
Jag utbildade mig på International Makeup Center i Stockholm 1998.
Jag älskar att ta fram den speciella skönhet som alla besitter, med hjälp av makeup.
Förutom makeupartist är jag även mamma, maka och matte till en labrador : ).Logga inInstagram @makeupartistnina.v.vallo
Follow @makeupartistnina.v.vallo at instagram.com