Byt ut den svarta!

Fri, 26 September, 2014 20.10

Här har jag bytt ut svart kajal mot en blå/grön.

Snyggt? : ) Kolla här hos Bubbleroom.

Det finns massor att välja på.

                    85kr på Bubbleroom

                     85 kr på  Bubbleroom

                    85kr på Bubbleroom

                     85kr på  Bubbleroom


ANNONS

MadLady

Fri, 26 September, 2014 11.40

MadLady bjuder på 15% på alla nyheter. Kampanjen varar t.om. 1-okt så passa på!

Rabattkod: new2014

MadLady har skönhetsprodukter, smycken och kläder : )

Shoppa här: MadLady


Spara mascaraborsten!

Thu, 25 September, 2014 18.35

Släng inte mascaraborsten när din mascara har gjort sitt. Tvätta av den med vanligt handdiskmedel och varmt vatten. Låt den ligga och torka på till exempel en bit hushållspapper, eller torka av borsten på en gång med en handduk.

Det är toppen att ha en ren mascaraborste till att separera "klumpiga" sminkade fransar med. Det är också jättebra att ha om man som jag fyller i ögonbryn med antingen brynskugga eller brynpenna, och det blir för mörkt. Det är lättare att ta bort överflöd med en ren mascaraborste än att försöka sudda med exempelvis tops. : )


Ha en fin kväll!

Sat, 20 September, 2014 21.38

Önskar er en fortsatt fin lördag med denna bild. Jag har sminkat modellen som heter Miss Loulou. Fotografen heter Aleah L Stanbridge.


"Selfie" och betyg på NYX

Sat, 20 September, 2014 18.48

Jag provade, som jag skrev tidigare, nya produkter igår.

Det blev pinsamt dålig kvalitet på min "selfie" som jag tog när jag sminkat mig. Badrummets dunkla ljus är inte det bästa för min Iphone. Dagsljus är ju bäst, men det var mörkt ute : ).

Hursomhelst, jag tycker så mycket om produkterna! Och deras låga priser! 

Min "selfie". Jag har allt här från NYX. Först tinted moisturizer, sedan foundation stick där det behövdes och puder svept över det. Samt rouget och mascaran.

Tinted moisturizer är en fuktgivande färgad dagcreme. Täcker inget, ger bara fukt och en mycket lätt färg. Perfekt för den som inte brukar sminka sig, som inte har mycket tid över eller för äldre som vill ha lite "fräschör". Varför jag säger att den passar äldre är för att ju äldre vi blir, desto mindre täckande och pudrigt bör vi använda, då de produkterna framhäver de där fina linjerna som kommer med åldern. Produkten är inte att rekommendera för dig med fet hy.

Finns här: eleven.se

Jag och NYX foundationstick är bff-s nu! En mineralfoundation i stick-form. Har en mjuk och formula som jag älskar. Den är lite "cremig". Täcker fint men man ser inte "kakig" ut. Använd över hela ansiktet eller endast på de områden som behöver lite extra täckning.

Finns här: eleven.se

NYX puder var helt fantastiskt! Det är mjukt och fint och mattar ner huden utan att det blir för pudrigt. Det är en spegel i puderdosan och en liten puderpuff med också.

Finns här: eleven.se

NYX rouge var lent och fint. Finns många fina nyanser. Jag valde "Bittersweet".

Rouge finns här: eleven.se

Till sist mascaran. Den blev jag inte lika nöjd med. Det var inget fel på konsistensen, men borsten var för stor och klumpig för min smak. Men NYX har fler mascaror så jag ska testa en ny. Jag ska även beställa deras "vanliga" foundation och powder foundation. Och en concealer,olika läppglans, ögonskuggor etc, etc ; )

Finns här: eleven.se


NYX - test : )

Fri, 19 September, 2014 19.39

Fick dessa produkter levererade idag som jag beställt från nelly.com . Underbart att prova nytt! Har aldrig använt mig av detta märke så jag börjar med att prova deras basprodukter. Det absolut viktigaste för mig är att ha en bra grund och en bra mascara. Har jag det så kan jag arbeta fram en fin makeup : )

Så nu ska jag sminka mig själv med NYX. Om jag inte själv tycker om något, kan jag inte sminka andra med det heller. Återkommer med en "selfie" och betyg på produkterna. ; )


Höstens skönhet

Fri, 19 September, 2014 10.37

Denna morgon när jag gick med min dotter till skolan var luften alldeles frisk och dimman låg tätt. Jag älskar det. Alla årstider har sin tjusning. Jag kom att tänka på denna bild när vi gick på skogsstigen som leder till hennes skola. 

Bilden förmedlar det jag känner inför denna tid på året. Skönheten som finns i vår natur, och litet av den mystik som dimma och höstens mörker för med sig.

Jag sminkade denna ljuvliga modell som heter Miss Loulou. Den fantastiska fotografen heter Aleah L Stanbridge.


Hollywood glamour

Sat, 13 September, 2014 17.59

Finaste fest makeupen, som alltid passar är långa fransar och röda läppar. Det kan inte bli fel. Här har jag sminkat vackra modellen Lenore Caine.

Fotografen heter Aleah L Stanbridge.

Om du vill skapa den här looken kan du gå in på nelly.com  och titta på fransar och läppstift. : )


Dagens visdomsord

Sat, 13 September, 2014 16.05

Ha en fin lördag! :)


Fredagsfin

Fri, 12 September, 2014 12.05

Fredag. Då åker mascaran & röda läppstiftet på! 

Eller som en del av de lite äldre kunderna kallade det när jag förr jobbade på Åhléns parfymavdelning: "ögontusch" &" trutvalla". e00e.png 



ANNONS

Instagram: makeupartistnina.v.vallo

Hej och välkommen ! : ) Här kommer du att kunna läsa om, och se bilder på vad jag gör i mitt frilansande som makeupartist.
Jag utbildade mig på International Makeup Center i Stockholm 1998.
Jag älskar att ta fram den speciella skönhet som alla besitter, med hjälp av makeup.
Förutom makeupartist är jag även mamma, maka och matte till en labrador : ).



Logga in



Instagram @makeupartistnina.v.vallo
Follow @makeupartistnina.v.vallo at instagram.com