Ursäkta att jag är sen men...

Tue, 20 February, 2018 23.49

I lördags sminkade jag min vän Sophie som skulle ha sin 40- års fest med temat " Ursäkta att jag är sen men...". 

Hon skulle ha på sig sin bröllopsklänning (som hon bar för typ 10 år sedan), ha håret lite halvfixat och en trött blombukett. Hon önskade "smokey eyes", då det inte är vad hon vanligtvis skulle önska som brudmakeup.  Före/ efter bild här. 

Jag vill inte redigera mina bilder. Så här såg det ut i dagsljus. Följ mig gärna på instagram då jag är mer aktiv där, #makeupartistnina.v.vallo. Kram!


ANNONS

Älskar före-efter bilder!

Fri, 3 March, 2017 19.55

När jag jobbar frågar jag alltid kunden om jag får ta bilder. Oftast får jag det. Extra glad blir jag om jag får ta en bild före sminket också e00e.png. Då ser man ju verkligen skillnaden. Jag har inte redigerat varken "före" eller "efter" bilderna. Tyvärr ser alltid makeupen och personen bättre ut i verkligheten än på bild. Kameran suddar bort mycket av sminket...

Här är före-efter bilder på min vän Emma vid två olika tillfällen. På den första bilden har hon en sotig look, då skulle hon på bröllop och det var sommar. På den andra bilden var det vinter, då skulle hon på fest med jobbet.

Emma före sminket:

Emma färdigsminkad till att vara bröllopsgäst. Sotiga ögon i grått. Ljusa läppar. Låter hennes hy och fräknar lysa igenom. Inget överdriv med foundation.

Emma med en mer elegant makeup. Vackert på vintern med mer färg på läpparna.


Inspiration till alla sorters konstnärer

Wed, 1 March, 2017 19.22

Jag lägger upp massor med bilder i min portfolio för tillfället. Kanske ska jag skriva litet om bilderna också e056.png

Här är en bildserie som jag känner kan ge inspiration till såväl fotografer, bildskapare, modeller som makeupartister. Jag jobbade ihop med min vän Garip Jensen som är fotograf och bildskapare, och ljuvliga Rebecca som är modell.  Garip hade en vision, och vi jobbade därefter.

Här är visionen att hon faller i en klänning av glas som går sönder i tusentals bitar...


Brudsminkningar

Mon, 20 February, 2017 13.40

Nu börjar jag få bokningar inför våren och sommarens bröllop. Har både brud, brudgum, tärnor och bröllopsgäster inbokade. Alltid lika roligt. Här är några exempel på bröllopsdagar som jag har haft äran att få delta på. Vackra kvinnor som jag sminkat till deras stora dag. Titta och njut e328.png Mejla mig via denna sida (minmakeupartist.se) för bokning genom att klicka på "By Nina Vesterlund Vallo" på headerbilden. Då länkas du till min portfoliosida, och där kan du klicka på "Kontakta mig".


Instagram

Fri, 17 June, 2016 18.53

Jag har fixat ett instagramkonto nu. Jag heter "makeupartistnina.v.vallo" där för Dig som vill se vad jag pysslar med. KRAM


Från sensaste fotosessionen

Fri, 25 March, 2016 19.15

En till bild från jobbet med fotograf Garip Jensen och modell Marielle Lundin Breidenskogh. Tycker den är så sval och fin. Nästan alla produkter jag använt är från MaryKay.


Samarbete när det är som bäst!

Thu, 24 March, 2016 22.55

För en tid sedan sminkade jag Marielle (sjukt snygg och trevlig) hos min vän fotograf Garip Jensen. Detta är några av bilderna från sessionen. Vad tycks?


Kund grät glädjetårar...

Wed, 30 December, 2015 20.48

För ett par veckor sedan sminkade jag denna kvinna, Maja, Hon har gått ner massor i vikt, och ville belöna sig med att bli sminkad av mig inför en fest med jobbet. Hon såg sig inte i spegeln förrän jag sminkat henne och fixat hennes hår. Hon satte även på sig sin blå klänning innan hon såg sig själv i spegeln. Reaktionen var fantastisk för både henne och mig. Hon blev så glad av det hon såg så hon började gråta... "Aldrig brukar jag tycka att jag är fin" sa hon, men nu gjorde hon det. Hon fick massor av komplimanger på Facebook och i verkliga livet den kvällen. Det är så tacksamt, detta yrke : ).

Här är Maja, före och efter:


Före/efter bilder på julfestkvinnor : )

Tue, 29 December, 2015 22.55

I november blev jag kontaktad av en kvinna på ett företag, "Expandia". Hon ville att jag skulle komma till deras företag och sminka några kvinnor inför deras julfest som skulle hållas på Stadshotellet i Västerås. Jag åkte dit. Det var ett riktigt kul jobb! De skålade i champagne, och beundrade varandra när de var färdigstylade. Här är före/ efter bilder på några av kvinnorna jag sminkade. Håret fixade min vän Erica.


Mörk känsla...

Tue, 29 December, 2015 22.23

Här är ett par lite "mörka" bilder i fler bemärkelser. Jag tycker om känslan. Och jag älskar Emma som är modell. Så glad och supertrevlig! Detta jobb gjorde jag i slutet av sommaren detta år.

Makeup av mig. Modell: Emma Wallén. Foto: Gert Bohlin, Next Step Studio i Västerås.ANNONS

Instagram: makeupartistnina.v.vallo

Hej och välkommen ! : ) Här kommer du att kunna läsa om, och se bilder på vad jag gör i mitt frilansande som makeupartist.
Jag utbildade mig på International Makeup Center i Stockholm 1998.
Jag älskar att ta fram den speciella skönhet som alla besitter, med hjälp av makeup.
Förutom makeupartist är jag även mamma och maka : ).Logga inInstagram #makeupartistnina.v.vallo