Makeup for you brushes!

Wed, 10 December, 2014 18.26

Jag tänkte göra en liten review på borstarna jag fick hem från Madlady, när dom hade en otrolig rabatt på smink & sminkborstar. Dom jag har är svarta men jag länkar till samma sminkborst sett fast dom är i rosa eftersom jag inte hitta det svarta settet & rosa är ju så mycket snyggare ;) 


Visste ni att Madlady fortfarande har 15% på att? Så passa på!! :)
Borst settet kostar med rabatten 237,15:- annars kostar settet 279:-


Här kommer min review i alla fall på sminkborstarna fråm Makeup for you från Madlady
smn222-1-r6h16 (1)- Kabuki Foundation brush:
Den är liten & smidig & lätt att jobba in foundation med in i huden. Dock tycker jag den är för hård, för det är inte mjuk alls, men den är smidig att lätt att tona ut foundation med.. så den är borsten rekommenderar jag till dig som är nybörjare på smink & sminkborstar & vill lära dig mer.. Men rekommenderar även denna till dig som inte alls är intresserad men vill ändå använda smink på en lätt & smidig nivå!

- Powder brush:
Gillar denna puderborste. Den är mjuk, liten & är lätt i handen & perfect med att ta med "on the go" Och den här rekommenderar jag till alla.. Jag har inget att säga mer än att tvätta den försiktigt, för den har en liten chans att tappa lite hår.. Men det gör alla mer eller mindre, första gången man tvättar sina nya borstar!

- Blush/ conturing brush:
En skön & mjuk sne ställd borste som passar perfekt till shading & även till rouge. Det enda jag tycker är en miss med denna borste är att den är vit. För den kan ha en viss tendens att missfärga, men förutom det så gillar jag den för jag tycker den tonar ut shadingen väldigt fint!

- Lipbrush:
Läpp borsten har jag inget att säga om, mer än att den är liten & perfekt. Både till läppstift & concealer!
I just love it!

- Eyeshadow brush:
Lite för mjuka för min smak på en eyeshadow brush. Men jag har använt dessa två för att sätta min concealer under ögonen med puder & det är dom verkligen bra till. Det blir inte som en kaka under ögonen eftersom stråna på borsten är så mjuk att dom tonar ut pudret väldigt fint. Men till en nybörjare är dessa borstar perfekta!

- Brow/ liner brush:
För en nybörjare är den här borsten bra. Både för att sudda ut en kajal för att göra en mer sotig eyeliner eller för att markera brynen med en brynskugga.. Dock tycker jag stråna på borsten är för tjocka & för bred, för jag vill ha mina sne ställda borstar väldigt smala & tunna när jag ska göra en eyeliner eller fixa brynen.. Men jag använde denna till att göra en frans markering & ja, det funkade bra för det. Det är väl bara jag som vet vad jag gillar att jobba med & är van med ^^


Då var denna lillal review slut & jag hoppas ni gillar det ni läste & blev något inspirerade i alla fall utav några borstar! :)
Borst kittet är länkat i varje namn på borstarna & även på bilden ovan, bostarna kostar nu 237,15:- med rabatten annars går settet på 279:-.. Så är du intresserad av ett bra budget borst sett så passa på för du får som sagt 15% på allt hos Madlady!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin