What i think about Fit Me!

Fri, 9 May, 2014 16.28

Vad tycker ni om Maybelline Fit Me Foundation?!
Det är många som gillar den.. Mne vet ni vad läs min review!


What I think  about Fit Me!


Kan ni förstå att folk verkligen gillar denna hemska foundation för det är bara en usel wannabe till Loreals true match foundation... Visst Fit me känns lätt & tun när man applicerar den men sen då?...

Jo det ska jag säga.. Efter man fixerat foundation med puder så håller det bara i ca 1 timme innan den krakar till hela facet & den tar fram rynkor & fina linjer man inte ens har i vanliga fall..Och ska även lägga till att oavsett vilken hud typ man har funkar den ej...Den är hemsk men sen är det ju en wannabe produkt så det är försåtligt att den inte håller kraven till den produkten den härmar.. Nej denna Fit Me foundation är jag inget fan utav & den håller inte kraven som en foundation ska ha.. USCH!

Som professionell Mua förstår jag mig inte på er som gillar denna Maybelline produkt.. Hur gör ni för att få ett bra resultat eftersom ni gillar den?!

Jag har blandhy till torr & den funkar inte på mig & på min kollega jag jobbade med igår har fett hy & den funkade inte på henne heller utan att kaka eller annat.. Jag gillar den verkligen inte men kul för er andra om den funkar för er!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin