ICA MÄSSA PÅ ARLANDA + GIVEAWAY

Thu, 8 May, 2014 20.49

Haha ja, vad ska man säga? 
Jobbade idag på Arlanda med Loreal & Maybelline på ICA Mässa. Där massa olika ica företag från hela sverige typ kom o skulle kolla in olika produkter & köpa pallar med produkterna.. 

Jag sminkade för Maybelline & kan säga att det inte va en hitt på en ica mässa.. Men men vi fick iaf produkter sålda så det var ju bra.. 


Men det roligaste va att när mässan va slut fick man massa gratis grejer.. så jag tog allt jag kunde plus lite till men eftersom jag åker pendel så fick jag inte med mig allt så dumpade faktiskt lite grejer men fick med mig väldigt mkt iaf så är glad för det så snart blir det en Loreal & Maybelline & massa annat smått & gott GIVEAWAY där Loreal & Maybelline är huvud sponsor! ^^Här är en liten del av allt jag fick med mig... Massa nagellack som kunde va kul att ge bort i någon slags tävling eller giveaway.. Vad säger ni?!?! 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin