BLINCINC!

Fri, 2 May, 2014 23.38

Har ni testat märket Blinc någon gång.. Isf vad tycker ni?! 
Jag hade inte testat det märket innan produkterna kom på posten.. 

Företagen beskriver märket såhär:
Blinc är ett amerikanskt varumärke som utvecklar och tillverkar högkvalitativ ögonkosmetik. Det började med att Blinc tog fram en mascara som var så skonsam att den kunde användas efter ögonoperationer - mascaran blev en succé.

Med en lång branscherfarenhet och stor kunskap utvecklar Blinc nya, innovativa och skonsamma ögonprodukter för alla som ställer höga krav på sin ögonkosmetik. Blincs ögonkosmetik är bland den bästa i världen och kan användas av kontaktlinsbärare, personer med rinniga ögon även personer med känsliga ögon och allergiker kan ofta använda Blincs produkter.


Vill du kolla in produkterna gå in ----> HÄR

Review: 

Lash primer:
Denna primer skapar en barriär mellan fransen & mascaran för att skydda fransen från att bli skadade.. plus att mascaran blir vatten fast, kladdar inte eller likande.. Så när man ska tvätta av sig allt måste man dra bort produkterna från fransarna för annars lossnar dom inte.. Vet inte hur jag ska förklara det bättre.. Men jag fick inte inte av det så länge jag inte drog bort det från fransen.. Så det är en bra produkt som håller men för jävlig när man vill ha bort det från fransarna... 

Mascaran:  Stop painting yor lashes.. TUBE them.. 
Denna mascara är inte som den jag skrev om innan för den har en helt annan borste än  denna eftersom denna ger mer volym än längden & inte lika bra på att separera fransarna.. Dock blir det en fint resultat om man borstar igenom fransarna men en annan applicaror efter man applicerat mascaran.. Det ända problemet jag ser med denna produkt...Hur ska den kunna skydda fransarna om man måste dra av dom från fransarna. Det småste ju slita mer på fransarna än vanligt eller? 

Jaja.. Iden är grym & jag måste använda produkterna mer för att se om jag är 100% med denna produkt..  Men är du intresserad av BLINC klicka på bilderna nedan! 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin