Evince review!

Wed, 30 April, 2014 19.54

Vill börja med att tacka Evince för dessa produkter. 
Ni som inte vet nått om Evince så får ni lite info här nedan.. 

Evince Cosmetics AB  levereras unik och högklassig kosmetik och hudvård till återförsäljare i Skandinavien.Evince är exklusiva distributörer i Skandinavien av samtliga varumärken!

Gå in på Evince hemisda för se mer produkter! 

http://www.evincecosmetics.com/


Produkter jag fick: 
- Smokey eye Palette by Christian
- Blinc eyeshadow primer
- Blinc Mascara amplified

Review: 

Christian Palette:
Den har super fina pigment, lätt att tona ut & har en matt & en skimrig highligt, Det ända jag tycker är lite kasst med denna palett är att den har 4 st nyanser av svart.. Och det är jag inget fan av precis jag skulle vilja att den hade två nyanser av svart & två nyanser av brunt så man har något att tona ut de svarta i det bruna.. Men förutom det så tycker jag denna palett har bra skuggor & man kan ju alltid ta en annan brun skulle om man måste jobba med brun i en svart sotning! ^^ 

Blinc: 
Eyeshadow primer:
Älskar eye primern.. Den är krämig & sitter verkligen fast! :O 
Jag har testat en del primers men tror denna står lika som Nars eye primer.. Helt suverän produkt.. LOVE IT! 
Det ända problemet jag hade var att själva silver locket eller va jag ska säga att det är lossnade.. av någon konstig anledning hade limmet blivit varmt & kladdigt så "omslaget/locket" hade lossnat så hela flaskan utan på är kladdig av limmet somni kan se på bilden nedan.. Men själva innehållet ( produkten) är fortfarande grym!

 Mascara Amplifies: 
Denna mascara har en fin & lång & ganska stor borste men har fina & tunna strån som ger längden man verkligen vill ha & volymen.(. Eller så kanske jag tycker det eftersom ajg redan har långa & fina fransar?!?! ^^ Haha )  Nej då men gillar verkligen denna mascara & ska verkligen använda den flera gånger! 

Är ni intresserad av att se va Evince har för mer produkter kolla in deras sida ---> HÄR 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin