More Makeup

Thu, 24 April, 2014 16.17

Älskar verkligen Maddes borst kit <3 
Bra kvalitet & hur sköna som helst!

Älskar dig gumman :* 

Review: 1: 
Super skön borste, kan användas till att applicera lite lätt med puder, använda för att lägga en snygg highligt på kindben eller bara att borsta bort nerfall. Bra kvalitet & stor & bra. Dock brukar jag inte använda dessa borstar men kommer nog börja göra det! ^^ 


2: 
Denna borste kan du använda som puder borste för att fixera puder, applicera rouge & allt annat du vill använda den till.. Bara du själv som sätter gränser vad den kan användas till.. Den har bra kvaletet & jag älskar att använda den till puder. 

3: 
Älskar denna borste.. Den är helt suverän att använda till flytande foundation för man får en flawless finish & lätt att jobba med.. Den är lika bra som min andra stippling brush från  Real Techniques.. Love it! 

4. 
Denna borste använder jag till min highligt & tycker det blir ett snygg & flawless resultat. Men man kan även använda den till rouge eller för att skulptera ansiktet med shading! 


 5.
Denna lip brush är liten & grym för detaljer, mjuk & skön & lätt att ha kontroll över när man för snygga röda läppar. 

6.
Liten & snedskuren borste  för att fixa till eller fylla i sina bryn eller som jag gör.. skapar mina helt egna bryn. Den har en applicator på andra sidan av borsten för att borsta till brynen med om man har några olydiga strån som inte vill ligga där dom ska.. älskar denna snedskurna borste för att fixa mina bryn för den är liten & får snygga & smala linjer.

7.  
Eyeshadow brush för att packa på/lägga på skugga med, bra kvaletet, lätt att jobba med & tror även den är syntet om jag inte misstar mig så kan även användas för att applicera concealer med.(Y) 

8.
Eyeshadow brush men denna är mer fluffig & älskar denna borste att jobba med.. Helt otroligt. Den är skön & den gör det, den ska helt enkelt..  Du kan packa på skugga med den, tona ut skuggorna med den eller bara jobba in skuggan i globen med den.. allt i allo borste skulle jag kalla denna ^^ Love it!

9. 
Blending brush, super att jobba med i globen.. Den ger ett fint resultat, lätt att hantera & gör ett super bra jobb. Har inte mkt att säga om denna borste för den är helt fab enligt mig! 

10.
Liten eye shadow brush, bra till detaljer, att tona ut skuggor med, perfekt att applicera eller tona ut skuggor under fransraden etc & liten & bra för att applicera highligt i ögonvrån! 

11.
Denna borste älskar jag att använda till puder för att fixera foundation & concealer med under ögonen... Bra att tona ut skuggor med, och att applicera highligt under bryn benet! 

12. 
Snedställd borste.. Tycker denna är lite för stor & bred borste för att använda till brynen men det beror på om man har tunna bryn. Har man mer fylligare & tjocka bryn är den perfekt för att fylla i med om man har ett tack i brynet eller likande.. Annars skulle jag använda denna borste för att göra en fransmarkering eller göra en fina eyeliner med en skugga. Dock har jag sett att hon har en annan eyeliner borste som har ett snedställt borst huvud som jag skulle vilja testa/ha för tycker det är mkt lättare än en rak eyelinerborste!

 11.
Eyeliner brush, Tycker denna borste är bra om man vill ha mer en tjockare eyeliner.. tycker den är för tjock för att göra en fin & tunn eyeliner med men det är upp till var & en vad man tycker.. Förutom det tycker jag att den har bra kvalitet, lätt att jobba med!

Det är lite om vad jag tycker om alla dessa borstar. Men förutom det tycker jag att borstarna är stilrena, har bra kvalitet , lossar inte spc mkt hår som många andra gör & jag kommer verkligen att jobba mer med dom! 


Tack igen Madde att du skickade dessa borstar till mig. Love you girl! 
* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin