Me, Mineral Essence

Thu, 10 April, 2014 18.37

Fick hem detta märket Mineral Essence (Me) för ett tag sen… Jag såg att jag hade gjort en look med produkterna men jag hade tydligen missat skriva att jag hade fått hem dom ^^

Me, är en mineral sminkmärke som allt annat egentligen.. Men detta går att köpa på olika spa’n & andra salonger.

Me, är ren, högkvalitativ mineraler som vårdar, skyddar & låter huden andras, Me har rikt med antioxidanter & passar alla hudtyper även dom som har känslig hy & dom som har rosacea..

Dom har stort utbud av minderalfoundation både i flytande & i puder med olika täckningsgrader, & Me innehåller inte bismuth/vismuth oxychloride, en skimrande restprodukt från bly- och kopparförädling som kan verka kraftigt irriterande, orsaka klåda och täpper till porerna.

Så i stort sett är Me liknade andra mineralmärken men med lite mer olika ingredienser. Jag tycker är bra men sen beror det på om man har kunder eller likande som har rosacea etc.. Då är det grynt att ha ett märke som anpassar sig & är bra för det.

Vill du läsa mer om Me, Mineral Essence gå in på denna länk —> HÄR

Ska även ta reda på vilka salonger man kan köpa märket! ^^


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin