Review on Makiash

Sun, 30 March, 2014 16.18

Visste ni att Makiash är svensktsminkmärket?Det kan jag säga på en gång att jag inte visste när jag såg de för första gången på Attitude.

- Eyeshadow brush

Det är en fluffig borste som är mjuk & behaglig att lägga ögonskugga på hela locket. Inte stickig eller något. Den är lätt attjobbamed plus att man kan tona ut skuggor med den eftersom den är fluffig oxå & inte enbart är platt.

- Blending Brush
Lätt att tona ut skuggor med, mjuk & skön & görjobbetlätt helt enkelt. Tycker borsten är bra eftersom det är bra kvalité på den & lite likMakeupStore’s

- Trio Eyeshadow palette

Bra pigment har denna palett, dock tycker jag att den är lite smulig men förutom det tycker jag faktiskt att den är topp & denna jag har heterDark Forestmen såklart finns de flera paletter med olika färger. Och jag hoppas på att få testa flera paletter från Makiash!

- Volume & Length Mascara

Älskar denna Mascara.. Den separerar fransarna fint, den ger perfekt volym & klumpar inte ihop sig i fransarna som många andra mascaror gör. Love it!

En look kommer snart, Följ mig på instgram för att se den först!

@mathiasmattis* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin