The Face & Body Roller!

Fri, 29 November, 2013 14.36

Har ni funderat på vad Face & body rollen gör? 

Den stimulerar collagenproduktionen av hudceller så att huden återfår sin spänst tack vare 540 små mikronålar. Hudroller förebygger och minimerar skador i huden. 

Tänk vad lätt det skulle vara om man kunde släta ut skador i hyn precis som när man stryker en skjorta. Prova något som fungerar, en Hudroller. 

Kliniskt beprövad Hudroller som stimulerar collagenproduktionen av hudceller så att huden återfår sin spänst tack vare 540 små mikronålar. Hudroller förebygger och minimerar skador i huden. 

Hudroller används till både ansikte, hårbotten och övriga delar på kroppen så som ärr, bristningar, celluliter, rynkor, fina linjer och håravfall. Detta är alltså en produkt som passar såklart till både kvinnor som män! Redan efter ett par behandlingar kan du se huden återfå sin spänst och lyster. Hudroller är även ett perfekt verktyg för att motverka och förebygga bland annat bristningar.* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej,
Mathias heter jag & jag är en pro Makeup Artist. Blev utbildad 2012 & sen dess har jag jobbat Makeup Artist. Jag driver denna blogg för att inspirera andra.Logga inInstagram @mathiasmattis
Follow @mathiasmattis at instagram.com

Follow on Bloglovin