Det här med att blogga

Sat, 22 February, 2014 21.53

Att blogga har nog aldrig varit min grej, jag har försökt i omgångar, men det har alltid slutat med att jag har tröttnat! Jag är en människa som hatar att vara med på bild, och är så otrolig perfektionist att jag inte klarar av att se mitt smink på bild! (Alla små misstag blir så stora på bild)  Sen att jag är otroligt lat på min fritid gör ju inte saken bättre.

Men ett försök till! Repetition ger ju perfektion! Så nu borde jag ju faktiskt klara av det den här gången! ;) Om inte annat är det ju bra träning att våga lägga upp bilder på sig själv. Dock kommer ni nog mest se bilder på modeller och inte på mig! Föredrar det så!

Jag är som sagt ägare till min egen makeup och skönhets butik. Om ni har några frågor kring det så är det bara hojta till. Det är en väldigt spännande tid för mitt företag just nu, vi expanderar fort, så under våren kommer många utav mina drömmar att uppfyllas! 

Jag gillar verkligen minmakeupartist.se, jag tycker att konceptet är jättebra och ett forum för makeupartister i Sverige är något som har saknats.

Förhoppningsvis så kommer ni få se mer utav mig här! Håll tummarna att jag slutar vara lat!

(Det här med att lägga upp bilder en lördag kväll blev för komplicerat, speciellt efter ett vinglas, latheten kickar in redan)


* Obligatoriska fält

Mon, 24 February, 2014 16.27
Adis Maslesa
Hejhej mitt namn är Adis och är 19 år från Malmö. Jag hittade dig på "Minmakeupartist.se" igår kväll och jag tyckte din förklaring och blogginlägget lät så kul så jag vill kontakta dig för att kunna få höra din karriär som MUA och samt kunna ta del av härliga tips och så mycket mer. Jag själv har ansökt nu till "International Makeup Center" i Malmö och mina drömmar är stora för mitt framtida liv som MUA, att resa världen runt och jobba som frilansare och helt enkelt ligga bland de bästa för jag ger all min lediga tid åt skönhetsbranschen. Jag har samt stora planer att starta eget framöver och jag brukar åka iväg på stora föreläsningar om hur man lyckas som "Entreprenör/ egenföretagare" //Jag hoppas att du hör av dig så kan vi dela massa härliga tips/tricks och massa mer tillsammans. Kram Adis :)

Mon, 24 February, 2014 8.49
Zara
Men det finns ingen bild på dig:)

Mon, 24 February, 2014 0.55
MinMakeupartist
Vad spännande! Ska bli kul att följa dig här!

ANNONS
Till bloggens startsida

23 år, Makeupartist & Entreprenör.
Är utbildad i London & i Stockholm. Jag har jobbat på Elite Model Associates, Harrods, Harvey Nichols, Smashbox, New CID, mfl.

Sedan hösten 2013 äger och driver jag min egen Makeup Butik i Umeå, GLOSS. Jag har stora drömmar om att utveckla mitt företag och att alltid utveckla mig själv som Makeupartist!Logga in


Instagram @faceon_ @gloss_cosmetics
Follow @faceon_ @gloss_cosmetics at instagram.com