Zombier på Island - Dag 11

Fri, 20 September, 2013 1.39

Torsdag- dag 11

Jag var tvungen att komma in till base camp kl 5.00 för att vara med på Mike och Lufengs sminkning igen, Mike måste åka tillbaka till USA tidigare och jag har blivit tillfrågad att hoppa in för honom och sminka med Lufeng på tis. Känns otroligt roligt. Jag hade då också möjligheten att se på hur Tono och Andy jobbade när de gjorde sidekick Zombi. Jag är verkligen lyckligt lottad att får möjligheten att jobba med så duktiga människor, alla är så vänliga och hjälpsamma, helt otroligt. Alla jobbar på sitt sätt och har sina egna små saker för sig, härligt att få delta. Nu visade de sig att jag ska flyga tillbaka till Sverige på tis så jag kan inte hjälpa dem, tråkigt men ändå otroligt roligt att bli tillfrågad.

             

När de andra kom in vid 7.30 så blev det full rulle. Vi hade så många otroligt många zombier och i sista minuten ville de ha mer ryssar än tyskar =kaos, vi hade inte så många masker, men löste det ändå. Jag har aldrig träffas så många män med så mycket och långt hår som jag har träffat här på Island och för att få bort allt så har jag flätat hår i jag vet i hur lång tid. Man skulle lugnt kunna säga att morgonen var kaotisk. Jobbat på flera stycken på samma gång. Svarat på de konstigaste frågor man kan tänka sig och försökt hitta rätt människa i hopen av människor för att få svar på rätt fråga och då ska ni veta att den mesta informationen som kommer fram kommer på Isländska.... gör mig inte klokare.... och det här med den isländska informationen är hela tiden vilket gör att jag på set inte heller förstår vad som händer, ibland kommer den tack och lov på eng men mest på deras hemspråk.

                   

Men till slut var alla klara och kom ut på set. Det har regnat och blåst hela dagen. Jag har 3-4 lager byxor och ca 6 på överkroppen, stora raggsockor mössa och vantar och det funkar kanon men bara ett tag. Till slut blir tårna och fingrarna kalla och det sprider sig i hela kroppen. Det går åt mycket energi sådana här dagar, blir lätt att man är hungrig hela tiden och idag har jag verkligen varit trött. Fick dock möjligheten att göra några avsminkningar under dagen så jag hade möjligheten att ta mig in och bli lite varm. Tyvärr var vi tvungna att jobba över en h och var klara ca kl 20.00 då vi alla packade iväg oss till grannbyn och åt pizza och drack några öl då det var sista kvällen med Mike.
* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Madelene Söderblom heter jag och arbetar som Maskör med inriktning på Makeup FX och jag älskar mitt jobb. På den här blogg får ni en liten inblick i mitt arbete. Allt ifrån olika äventyr till olika produkter och sätt att arbeta.

www.madelenesoderblom.com
info@madelenesoderblom.comLogga in