Zombier på Island - Dag 8

Tue, 17 September, 2013 0.35

Dag 8 - Ny vecka

Så var det måndag igen och vi börjas så sent som 8.30 vilket betyder sovmorgon. Tjohooo. Detta visar sig bli en väldigt lugn dag. Jag och en kollega gör en turist zombies därefter några närbilds ryss och tysk zombier vars ögon sminkas in. Därefter är det bara att klä på sig lager på lager för att gå ut på set. Det är nära på storm här så även om solen lyser så blir det kallt.

Det hände dock lite roligare saker på set med huvuden som huggas av och andra spec riggar med mycket blod. Sådana effekter är oftast väldigt tidskrävande och kan lätt strula lite så det kan ta väldigt lång tid och kännas lite segt, efter varje tagning måste skådespelarna rengöras och saker riggas om för nästa tagning. För övrigt har det bara varit att bättra på sminket på skådisar.

Jag har en förmåga att hela tiden köpa penslar. Kan aldrig ha för många och hela tiden hittar jag nya som jag vill ha. Har för andra gången satt köpstopp på penslar nu men... nu har jag hittat nya penslar som jag bara måste köpa, de är underbara. Jag vill ha....

Det har återigen varit två team men inga spec effekter på det ena så vi har varit lite för många på plats idag, det kan vara skönt att det är lite lugnt ibland men jag tycker nog mer om när det händer mycket.

När dagen var slut så blir det en liten mer fart igen med många som vill sminkas av på samma gång. Dagen slutar kl 19.00. En lite för lugn dag men ändå trevlig


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Madelene Söderblom heter jag och arbetar som Maskör med inriktning på Makeup FX och jag älskar mitt jobb. På den här blogg får ni en liten inblick i mitt arbete. Allt ifrån olika äventyr till olika produkter och sätt att arbeta.

www.madelenesoderblom.com
info@madelenesoderblom.comLogga in