Zombier på Island - Dag 5

Sat, 14 September, 2013 2.33

Dagen började som vanligt kl 8, den sista dagen som jag limmade hår (på ett tag). Men det är roligt att få jobba med sådana snygga masker som dessa är.

Gjorde en sminkning med Jemma på en präst som hade 5 lösdelar i form av olika skador som skulle limmas in i ansiktet. Jag tycker det är otroligt roligt att applicera lösa delar. Dessa var i silicon med ett boldcap skinn så kanterna kan smältas ner fint med hjälp av alcohol.


Efter några ytterligare timmar med hår limning började vi packa inför flytten och när insp var klar för dagen så drog vi iväg till nya location för att packa upp allt och förbereda oss för nästa dag. Shino, Per-Steinar och Magnus blev kvar i workshopen för att fortsätta gjuta ut delar till oss på sett. vi andra 7 pers drog iväg.

När vi var framme och packat upp allt var klockan 23.30. Dags att hitta nya boendet. Ett litet hus med 3 rum på ovanvåningen där jag, Jemma och Adam ska bo den närmsta tiden. Imorgon har vi en enorm dag framför oss. Den stora fighten. tror att det är 140 statister och vet inte på rak hand hur många skådisar. Mycket smink imorgon alltså.

God natt


* Obligatoriska fält

Mon, 16 September, 2013 10.15
Paula .
Älskart!
Thu, 17 October, 2013 23.54
Madelene Söderblom
Härligt att höra. Det gör jag också.

Sat, 14 September, 2013 14.24
Johanna
Vilken dröm du lever.. hur länge är du kvar på Island?
Mon, 16 September, 2013 23.20
Madelene Söderblom
Jag har drygt en v kvar här på Island.

ANNONS
Till bloggens startsida

Madelene Söderblom heter jag och arbetar som Maskör med inriktning på Makeup FX och jag älskar mitt jobb. På den här blogg får ni en liten inblick i mitt arbete. Allt ifrån olika äventyr till olika produkter och sätt att arbeta.

www.madelenesoderblom.com
info@madelenesoderblom.comLogga in