Zombier på Island - Dag 4

Fri, 13 September, 2013 2.27

Dag 4

Så idag började dagen med en Zombie sminkning kl 6.00 med Adam. Återgick därefter till frisering av bakgrunds Zombi maskerna.

Mike Elizalde och Lufeng Qu från Spectral Motion / USA anlände idag. För er som inte vet vilka de är så ska ni helt klart kolla upp dem deras meritlista är otroligt. Toppklass. Jag hjälpt dem med att lägga hår på deras grymt snygga närbilds zombi masker. Ååååå vad jag skulle vilja visa er bilder, 8 tok grymma masker.

Mike och Lufeng under insp av Hansel and Gretel: Witch hunters

Det var meningen att vi skulle flytta idag till en annan location där vi skall var i ca 2v men på grund av storm imorgon så blev det uppskjutet en dag. Vilket återigen ger oss en dag till. Skönt.

Adam och jag har en zombie sminkning på eftermiddagen och åker sedan ut på plats. Första dagen på plats. Jag tycker verkligen om att vara på set. Lite svårt när man kommer mitt i en inspelning, ännu svårare när nästan alla talar isländska men jag hittade även på några norrman och svenskar. Många stunt scener denna dag samt scener inne från en tank som körs av nasist zombier. Känns konstigt att komma från en stressad workshop till en insp plats där man inte gör så mycket. Lite upp piffning på zombisar och lite blod här och där.

Tillbaka till studion vid 19 och sminkar av, plockar ihop och får sluta redan vid 20.30. Kvällen slutar med en middag ute för några av oss. Några andra av kollegorna måste stanna kvar och jobba mer.

Det var denna dag.


* Obligatoriska fält

Mon, 16 September, 2013 10.15
Paula .
wow

Fri, 13 September, 2013 12.22
Branschbloggen
Önskar också att vi kunde få se lite bilder. Väldigt spännande att läsa om detta.

Fri, 13 September, 2013 8.54
Elin
Love it!

ANNONS
Till bloggens startsida

Madelene Söderblom heter jag och arbetar som Maskör med inriktning på Makeup FX och jag älskar mitt jobb. På den här blogg får ni en liten inblick i mitt arbete. Allt ifrån olika äventyr till olika produkter och sätt att arbeta.

www.madelenesoderblom.com
info@madelenesoderblom.comLogga in