DRAMATISKA INSTITUTET Here I Come..

Tue, 7 January, 2014 13.09

Att arbeta som makeup artist inom special effects, eller som maskör, Kräver sina skills. Inte alltid man känner att man är ett med sina skills. Men shit vad man kämpar för att komma dit man vill, ändå. 

Jag vill och ska bli maskör. Har nu arbetat i snart över 8 år med special effects. bodypaiting, attributmakeri, beauty makeup, extrem makeup, airbrush, med mera. Och vill så klart pröva mina kreativa vingar på mer än bara detta. Och då är det maskör som är det jag har lagt fokus, på i nuläget. Antagningarna inför Dramatiska Institutets tester, släpptes i november förra året. Och allt ska vara inne den 15 januari. Om ca 2 veckor. En annan har kämpat sig blå för att se till att få ihop så genomtänkta, prov som möjligt, med tanke på att det bara är 4 elever som kommer in.

Nu är jag i sluttampen och har bara lite finputs på det absolut största provet av dom alla. Nämligen självporträttet. Det känns, klart bra att man från början verkligen hittade en bra idè och sedan höll sig till den. För nu märker man att det hade gått åt helvete om man hade börjat att krångla med att plötsligt, inte veta vad man skulle göra eller att byta idè till någon annan. Nej jag körde på det första jag kom på, och idag är jag nöjd med vad jag kom fram till och min vision blev klart godkänd. Att hitta ett material som ingen arbetat i eller skulle kunna komma att tänka på att använda till detta ändamål, var mitt syfte. Därför bestämde jag mig att hela mitt arbete skulle tillverkas i bara marispan, Detta material är väldigt svårarbetat, eftersom det är känsligt för stötar och dyligt. Men så himla kul att få genomföra detta, och verkligen visa att det går att jobba med material, som kanske inte är tänkt att kunna bygga sådana här arbeten av.

Nu ska vi även se om alla testerna jag genomfört tar mig in på skolan.? Återstår att se.

Men jag ska ändå söka igen om jag inte kommer in.

Nu kör vi så det ryker....* Obligatoriska fält

Tue, 7 January, 2014 17.22
Karin Fröderberg
Kul :) Lycka till!

Tue, 7 January, 2014 14.24
Branschbloggen
Vad kul! Lycka till:)

Tue, 7 January, 2014 13.59
Kim Ikonen Jennings
Grymt kul o höra och läsa. Jättespännande och stort lycka till!

ANNONS
Till bloggens startsida

Att man inte upptäckt denna portal av kreativt, skapade för än nu?
Jaja, bättre sent är aldrig.
Nu är man här och ska lära känna massa härligt kreativa personer...Logga inInstagram @lucazenigma
Follow @lucazenigma at instagram.com

lucazenigma