Nageltrender New York Fashion week 2013

Fri, 20 September, 2013 11.55
Fashion Week i New York har just gått av stapeln, härliga kläder, sminkningar OCH självklart NAGLAR!

Några av de trender som visades var dessa.

1. Matt


Den matta finnishen är påväg tillbaka igen, det var ett flertal designers som valde att toppa sin manikyr med ett matt överlack.

Zoya "Noot" med Matt Topcoat (Märkligt, då Zoya inte har något matt överlack i sin collection) och Zoya "Edyta" som en v-formad fransk manikyr på tippen.

Ett lager av Essie's "Midnight Cami", under ett lager "Mademoiselle" toppades med "Matte About You" till Costello Tagliapietra visningen.

2. Nude

Nude är en alltid en klassiker. Många designers samarbetar med nagellacks tillverkare för att skapa den perfekta "nästan omärkbara" färgen, som ger en sober look utan att konkurera med kläderna.

Designerna Mary-Kate and Ashley Olsen från Elizabeth and James valde OPI's “Passion” till modellernas händer & fötter.

En enkel Essie manicure med färgerna Limo-scene, Mademoiselle, and Good to Go prydde modellerna på DKNY´s visning.

3. Glitter

Allt från subtila shimmer till glamoröaste bling glänste på årets runway

Essie's “Eternal Optomist” med ett tunnt lager av “Allure” på Jenny Packam visningen. För ännu mer effekt valdes “A Cut Above” och ett lager av “Set in Stones” på kanten längst med nagelbandet.

Starka färger & hawaiimönster från Cynthia Rowleys visning, blev ännu livligare när de matchades med Essie‘s “color and Luxeffects”.


Naglarna som CND skapade för the Blonds, liknar lite reptilskinn med en blandning av neon gul, crome & hologram, filad i en spetsig form.


4. Nail Art

Nailart är allt annat än ute, flera designers tog hjälp av manikyrister för att skapa egna konstverk till att matcha deras kollektioner

Essie skapade en graffiti art manicure för Veronica Beards kollektion

Rebecca Minkoff's vår kollektion var inspirerad av Frida Kahlo, så det blev helt naturligt att Essies nagelterapeuter designade Day of the Dead tippar.

Vårens kollektion hos Cushnie Et Ochs war inspirerad av tvångströjor !?!. Patricia Yankee (som är en känd manikyrist & tidningsredaktör) skapade en design som liknar bält spännen över naglarna. Hon använde sig av China Glaze “Dandy Lyin' Around” under ett lager “Moonlight” och ett band av äkta sterling silver.

CND’s partnerskap med Michael van der Ham skapade denna säsong 4olika "soft-focus" nail looks inspirerade av en romantisk trädgård.

Två nyanser från Zoya användes för att skapa vågor till Peter Som visningen.

Vill ni veta mer om naglarna från Fashion Week, läs på www.salonfanatic.com.* Obligatoriska fält

Fri, 20 September, 2013 15.07
Mary-Karla
Vad mycket snyggt! Blir så sugen på de svarta matta naglarna i början:)

ANNONS
Till bloggens startsida

Sånt som intresserar mig...

Hudvård, lite naglar, smink, ganska många resor och mässor, special effekter och annat som smått & gott som fångas av min kamera.Logga in