Professional Beauty London Excel 2013

Mon, 10 June, 2013 16.43

Professional Beauty är en av mina favorit mässor för Skönhet/Spa/Naglar. Inte minst för att de alltid har otroliga erbjudanden på produkter men de fokuserar även mycket på vidare-utbildning och inspiration.

Vill du börja med en ny behandling eller köpa ett produktkit kan jag verkligen rekommendera att ta dig till någon av Professional Beauty mässorna i London, Manchester, Dublin eller varför inte Indien eller Sydafrika.

Söndag är gratis om man för registrerar sig på hemsidan, måndag är gratis för alla BeautyColleges om de kommer i sin uniform :)

det betyder många härligt nyfikna Kosmetologer i kö på Måndag morgonen, så det kan bli lite trångt, men energin är på topp.

Något annat jag gillar med Profesional Beauty är att de anordnar tävlingar (sedan länge i Naglar, men även sedan ett tag tillbaka även makeup & bodypainting)

Till skillnad från många tävlingar inom naglar som har haft få ändringar genom åren, så har de satt i system att alltid ändra reglerna & dessutom införa nya tävlingsmoment varje år & ibland flera gånger på ett år.

Otroligt inspirerande för en "challange-junkie" som jag.....  ;)

Det enda tråkiga är att flera av tävlingarna går simultant. så man måste välja bort några :(

Årets nya inslag var två "samlingstävlingar" där endast ett samlat resultat från flera tävlingar kunde ge medalj.

Av någon underlig anledning* valde jag kategorien "Nail Art masters" istället för den mer klassiska "Nail masters", vilket gjorde att min kära syster (som satt modell) fick genomlida otaliga svordomar denna Söndag eftermiddag.

Men med facit i hand, så gick det ju bra!

1a plats = International Nail Art Master 2013 & en stor tung kristallpokal att släpa hem i bagaget (vi fick posta den, det gick inte ner i resväskan)

 

Min kära vän & "gamla-kurskamrat" Frank Scäberle tävlade också & självklart vann han sin kategori "Pink & White Competition Style"

YEEEY! 

Nästa Pro Beauty mässa är i Dublin 6-7 Oktober vi ses där!

*det är egentligen ABSOLUT ingen underlig anledning... de som känner mig vet att jag ALLTID får ett infall strax innan tävling att jag ska prova på nånting jag ALDRIG har gjort förut.... en produkt/teknik... spelar ingen roll

Vilket i sin tur har lett till att flertalet av mina nagelmodeller tillslut uppsagt sig sitt uppdrag för att slippa risk för nervöst sammanbrott. Konstigt nog känns det alltid som en bra idé just  då....* Obligatoriska fält

Thu, 20 June, 2013 23.09
Christina Makeup
Väldigt läckra naglar! Grattis :)

Tue, 11 June, 2013 13.07
Lina Nyberg
Tack alla!

Tue, 11 June, 2013 11.14
Klara
Grattis till vinsten!

Mon, 10 June, 2013 23.27
Ida Aztor
coolt!

Mon, 10 June, 2013 20.48
Paula .
Imponerad! Vilken talang!

ANNONS
Till bloggens startsida

Sånt som intresserar mig...

Hudvård, lite naglar, smink, ganska många resor och mässor, special effekter och annat som smått & gott som fångas av min kamera.Logga in