BridalBeautyByKim - hemsida och instagramsida bara för brudar och bröllop!

Tue, 26 February, 2019 20.34

Har sedan nåt år tillbaka skapat en hemsida för mina brudar där man kan läsa nöjda kundcitat, se på bilder och kontakta mig vid intresse. Priser och mer detaljerad information om mina tjänster skickas ut vid förfrågan.

Jag gör för det mesta både hår och make till bröllop, på så sätt är jag ansvarig för helheten från början till slut. Är det många tärnor så gör jag dock ibland bara brudhår/brudsmink. Ni är välkomna att kontakta mig!

http://bridalbeautybykim.se

Min instagram för brudar och uppsättningar började egentligen mest som en anonym sida för håruppsättningar och bara för att jag ölskar att fixa och pilla med hår :D Kändes som ett ställe jag kunde lägga upp kreationer bara för skojsskull och för andra hårintresserade. Men sakta har det blivit min instagram för mina brudar, eftersom vi ju alla vet att ni också är JÄTTEINTRESSERADE av håruppsättningar - och brudsminkningar.

https://www.instagram.com/bridalbeautybykim/

Nu är 2019 säsongen nästan fullbokad men ni är alltid välkomna att ta en titt för inspiration eller om ni andra vill kolla ert datum!

Kim


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

A blog in English, or Swedish with tips, news, work, experience as a freelance make-up artist, based in Stockholm, Sweden.

www.kimikonen.com (corp/commercial)
www.bridalbeautybykim.se (bridal)

Följ en professionell make-up artists tips, insyn och vardag!Logga inInstagram kimikonencreatives
Follow kimikonencreatives at instagram.com

https://twitter.com/IkonenCreatives
Follow on Bloglovin