Välkommen till min din-ding värld

Fri, 4 October, 2013 8.57

God morgon!

Jag tänkte göra ett försök att driva min blogg här på minmakeupartist.se. Jag bloggade för en annan portal tidigare, men arbetet tog överhand och bloggen hamnade i glömska och dog ut. Där berättade jag om massa skönhetstips, och jag antar att de som kommer läsa min blogg här redan kan allt, men vad tusan jag kör. Jag älskar ju makeup och att skriva, så vad kan gå fel?

Jag började min utbildning som makeupartist och hårstylist i början av 2005 på Make Up Studion Sthlm och har sedan dess arbetat med detta underbara yrke. Jag har verkligen tur som får jobba med min stora hobby. 

Jag har hunnit med jobb på MUS, Kicks och Lóreál. Små visningar och JÄTTESTORA visningar. Små och enkla fotograferingar och STORA, avancerade fotograferingar. TFP fotograferingar, bilder i ELLE och reklamfotograferingar i USA. Musikvideoinspelningar och självklart brudar! Alla dessa bröllop där jag fått chansen att med min kunskap göra dagen lite bättre för ett kärlekspar på den största dagen i deras liv.

Det är sjukt att det snart är 10 år sedan jag tog det bästa beslutet i mitt liv!


Mitt företag som jag startade 2004 håller mig fortfarande sysselsatt, men jag har hittat ett nytt sätt att utveckla mig själv, inte bara som makeup artist och hårstylist, utan även i mitt sätt att vara och leda. Något som jag rekommenderar alla i branschen att testa, nämligen lärare. Jag går nu in på mitt 3 år som lärare i makeup och hårstyling. Det är sån tillfredsställelse att se eleverna utvecklas i något som DU lär dem. 

Detta var min makeup och hårhistoria såhär långt. Det vore kul om ni vill fortsätta att följa min resa. 

Bild från när jag gjorde en bodypaint.


* Obligatoriska fält

Fri, 4 October, 2013 11.51
MinMakeupartist
Välkommen hit till oss! Kör på med dina tips, en stor del av våra besökare är inte är professionella makeupartister utan är här just för att läsa just sådant:)
Tue, 8 October, 2013 10.28
Karin Fröderberg
Ja men då kör jag på med mina tips ändå =)

ANNONS