Tips på vattenfast mascara

Sun, 10 August, 2014 21.30

Hej kära ni. Hoppas ni har det bra! 
Själv började jag jobba i onsdags på skolan och det kändes tufft att lämna sommaren bakom sig. Nu är det planering, planering, utbildning och åter planering som gäller fram tills mina snäckor kommer tbx från sitt sommarlov. Dessutom kommer jag i år vara mentor för två stylistklasser, nämligen stylist trean och den nya etta. Det kommer bli ett bra läsår, det vet jag!

Jag tänkte ge er ett litet tips!
Varje sommar är jag på jakt efter en bra vattenfast mascara och varje år så har jag gått på nitlotter. Jag tycker verkligen att det är jätte svårt att få tag i en mascara som förlänger och ger volym, samtidigt som den faktiskt är vad den utger sig att vara, nämligen vattenfast. Håll i er....

IDUN VATTENFAST MASCARA
Vatn
är en svart mascara som är vattenfast upp till 38 grader celsius. Mascaran är en så kallad fibermascara som ”tubar in” fransarna och avvisar vatten.
Perfekt att använda på stranden eller när man sportar! Formulan är mineralbaserad och består av svarta järnoxider upplösta i en vattenresistent blandning av vaxer
och viskositetsbyggande polymerer som förstärker fransarna och adderar både volym och längd.
Samtliga IDUN Minerals mascaror är oftalmologiskt testade för att passa personer med känsliga ögon och kontaktlinsbärare.
Rekommenderat utpris: 199,-


Denna är verkligen hur bra som helst. Då jag tillhör den kategori människor med konstant rinnande ögon så är denna helt fantastisk för mina ögon. Jag kommer därför att använda den everyday! Dessutom är den jätte festlig att tvätta av. Man slipper att den lägger sig som en gråsvart skugga runt ögonen som känns omöjlig att få bort. Istället så korvar den ihop sig och känns lite som ett franslim i konsistensen. Ja jag blir glad bara jag tänker på den.

Det var allt från mig för idag. Ha det riktigt gott!


* Obligatoriska fält

ANNONS