Fashion Days on rampage

Fri, 14 February, 2014 10.05

Glad alla hjärtans dag kära ni!!!

Just nu sitter jag och pillar med ett jobb som jag har framöver. Jag hintade lite om det för någon månad sendan, men jag berättade aldrig vad det var för kul som jag skulle få göra.

Jag blev kontaktad av en PR byrå för ett tag sedan som önskade min hjälp med ett event. Spännande tänkte jag och bokade möte med dom för att få veta mer. Det visade sig att Jönköpings största köpcenter skulle ha Fashiondays i vår och att en stor visning skulle äga rum. Mitt jobb skulle vara att samordna alla modeller, klädestylingar, makeup & hår, koreografi och musik till visningen. Hur jäkla häftigt som helst!

Idag har jag fått tag på ett riktigt bra gäng med modeller, dock saknas fortfarande ett par manliga modeller. Sen har jag kontaktat de ca 70 butiker som finns på köpcentret. Det känns så himla kul att bitar börjar falla på plats och att känna att eventet faktiskt är på gång. 

Jag har gjort 3 sjukt snygga moodboards till ljushåriga, mörkhåriga och manliga modeller som ska skickas till de makeupartister och frisörer som ska sköta den magin till visningen. Jisses, det kommer att bli ap bra!

Jag återkommer när det hänt mer kul i det projektet!

Frida Fahrman, konferenser på visningen.* Obligatoriska fält

ANNONS