Bygga naglar

Fri, 15 November, 2013 19.15

Idag har jag byggt mina första naglar!

Jag känner nog att just nagelbygge inte är något för mig. Jag har nog inte tålamod nog att sitta och pilla med sånt där. Det kanske blir bättre när man fått in rätta knycken.  På bilden ser ni naglarna jag gjorde. Högsta punkten ligger fel och det är lite ankfotsvarning. Elin som fick naglarna verkade dock väldigt nöjd.

Är det någon av er som jobbar med naglar?* Obligatoriska fält

Thu, 26 December, 2013 13.34
Nelly
Hej! Var detta dina allra första egna naglar? Eller har du testat på ett så kallat "test-finger" innan? Superfina hur som helst och tycker absolut du ska prova lite mer, du kan säkert bli jätte duktig om du bara ger det tid! Jag ska själv börja göra mina egna gele naglar nu - några tips? (:
Thu, 26 December, 2013 13.40
Karin Fröderberg
Hej Nelly! Tack, vad snäll du är. Jag hade inte testat på något provfinger innan, men det borde man säkert göra. Vad kul att du ska börja med naglar. Finns det något snyggare än ett par riktigt fina naglar? Jag har nog inte tips att ge tyvärr (jag har inte gjort fler naglar sedan denna bild togs), det skulle isåfall vara att lägga mycket tid på grunden, alltså innan du börjar lägga på gelén. Lycka till :)

ANNONS