10 år går snabbt när man har roligt!

Sun, 25 January, 2015 22.18

10 ÅRS JUBILEUM!

Idag, minus 1 vecka, är det 10 år sedan jag tog det första steget i mitt nya liv. Jag flyttade till Stockholm för att utbilda mig till makeupartist och hårstylist. 1/2 år senare startade jag mitt eget företag. Det var det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv.

Under mina 10 år i branschen har jag hunnit med saker som jag inte trodde var möjliga när man bor i en stad som Jönköping. Min mor har alltid sagt att jag är "om mig och kring mig". Kanske är det det som gjort att jag träffat så otroligt fascinerande och inspirerande människor.

På meritlistan finns både nationella och internationella fotograferingar. Mina bilder synts från Kiruna i norr till USA i väst, de har varit med tidningar som bla. Lifestyle Wedding och ELLE. Jag har gjort reklamkampanjer för diverse företag och visningarna som har varit både stora och små. Jag har assisterat och jag har ansvarat. Jag har fått chansen att jobba för och med märken som Lóreál, Björn Axén, Goldwell, Make Up Store och Färg och jag har älskat varje dag.

Att jag en dag skulle hamna i skolans värld och undervisa i makeup och hårstyling har lärt mig otroligt mycket. Att varva mitt jobb som lärare med att frilansa har gjort mig säkrare på mitt val av yrke än jag trodde var möjligt. Såhär 10 år efter starten så brinner jag fortfarande för att utvecklas och jag känner en enorm tillfredställelse över att ha valt ett yrke där jag aldrig kan bli fullärd!


ANNONS

Dagens makeup

Tue, 13 January, 2015 22.49ANNONS