Todays makeup & some more

Wed, 29 October, 2014 16.11

Dagens makeup.

Måndag och tisdag denna vecka har jag varit på utbildning tillsammans med all personal vid alla Plusgymnasier i hela Sverige. Det mest fantastiska med dessa dagar är att få sitta ner och prata med alla andra sköna Stylistpedagoger från de andra skolorna. På måndagskvällen var det middag, festligheter och prisutdelning och jag fick det absolut finaste pris man kan få.

Förutom en enorm ära och ett fint diplom fick jag även en Londonresa i Januari. 


ANNONS

purple dream

Sat, 18 October, 2014 17.46

Lila, lila, lila, just love lila!


En sån där dag.

Thu, 16 October, 2014 19.09


makeup that day

Mon, 13 October, 2014 12.20

Jag älskar färgstarka läppar men jag har det på tok för sällan.
Har ni något favorit läppstift som ni kan tipsa mig om som kanske gör så att jag börjar använda mer färger på läpparna i höst?

ljuset i min trappuppgång förvränger färger bäst det vill.


Rosabandet inspirerad makeup

Sat, 4 October, 2014 11.56

Nu är det Oktober och denna månad är Rosabandets månad.
Stöd bröstcancerfonden!

Jag har använt: 

Vitsippa - .färg
Orchidé - .färg
Peppar - .färg
Ametist - .färg
Choklad - .färg
Svart cake eyeliner - .färg
Lösfransar 110 - .färg


Såhär gör du:

Lägg vitsippa över hela locket upp till brynet. Lägg även samma skugga i ögonvrån och en bit in under ögat. Ametist ligger i globen i innervrå, denna tonas ut med Orchidé och upp till brynet. Under ögat ligger Orchidé längs fransraden. Svart cake eyeliner längs övre och under fransrad som sedan möts i ögats ytterkant i en vinge. På med lösfransarna och mascara. Underkant av brynet är målat med Peppar och tonas uppåt med Choklad.
Klart!


an little princess turns 2

Wed, 1 October, 2014 16.32

I somras jobbade jag tillsammans med VSM group AB där vi spelade in en reklamfilm för en av Husqvarna Vikings symaskiner. Filmen och bilderna kommer (förutom i Sverige) synas i USA. 

Jag stod för hårstyling och makeup på samtliga modeller och jag har nog aldrig mejat och stylat hår på en så ung människa förut som denna bedårande lilla dam.

Klicka HÄR eller på bilden om du vill se reklamfilmen.

Jag gjorde även en fotografering tillsammans med dom en vecka tidigare, bilder från det kommer längre fram. Dessa bilder skulle istället visas hos återförsäljarna av maskinerna.ANNONS