creative colors

Tue, 29 April, 2014 9.43

När jag har tid över ägnar jag mig åt färg...


ANNONS

9 års kärlek

Sun, 27 April, 2014 14.55

5x selfies bara för jag älskar makeup, bara för jag älskar hårstyling och bara för jag tog mitt livs bästa beslut för 9 år sedan.

Det är helt otroligt att det är 9 år sedan jag blev diplomerad makeupartist och hårstylist på Makeupstudion Stockholm och jag har älskat var enda dag sedan dess!


kreativa människor, trådrullar och makeup

Mon, 14 April, 2014 21.50

Härom veckan var jag ute på ett fotojobb för Husqvarna symaskiner. Det var en förträfflig dag med massa härliga människor och fina makeuper. På bild 2 ser du mitt arbetsrum, ett rum som jag delade med en till mus/hårstylist. Sjukt trångt, sjukt mysigt.

Imorgon ska jag göra ännu en fotografering och inspelning med samma företag, då har dock stylingen ett annat tema. 

Jag älskar att ha möjligheten att få jobba tillsammans med kreativa människor.


the spring forever

Sat, 12 April, 2014 14.00

Bästa sättet att möta våren på är helt klart genom en fantastisk fotografering med kreativa och begåvade människor ute på landet. 

(Fick några fler bilder som jag la till i ett gammalt inlägg, hoppas det är ok.)

Makeup & hår: Karin Fröderberg
Foto: Ida Boman
Modell: Maria Z - Mika´s


Style & fashion saturday

Wed, 9 April, 2014 9.05

Nu har jag varit frånvarande från minmakeupartist.se ett tag, och det beror på att den mesta av min tid gått åt till att jobba med ett event på A6, ett stort shoppingcenter i Jönköping. Jag hade ansvaret för bla de tre modevisningarna och här nedan ser ni bilderna från dagen. Ca 30 härliga modeller skulle gå tre visningar och temat för visningen var fest.

Jag castade modellerna, plockade ut de 90 outfitsen modelerna skulle bära, ansvarade för koreografi, mixade ihop visningsmusiken, styling av makeup och hår och jag skötte kontakten med butiker och salonger. Jag var anlitad av Smart Event och jag fick även hjälp av några av mina duktiga stylistelever som hjälpte till med makeup och hår hos Bellbox och The Body Shop. Som grädde på moset så hade jag även styrt upp 3 st inspirationsscener där Frida Fahrman pratade om olika trender inom makeup, hår och accessoarer.


a deers beauty

Mon, 7 April, 2014 9.52

I´m back!

Makeup & hår: Karin Fröderberg
Foto: Olivia Markström
Modell: Mimmi AlexanderssonANNONS