Depend gellack startkit

Thu, 24 April, 2014 18.36

Även om jag ofta jobbar med smink, så är det inte min huvudsakliga sysselsättning. På heltid så utbildar jag mig till målare (lärling), och utseende hamnar ofta för mig i sista hand. Eftersom jag jobbar med händerna med färg, spackel och massa annat som sliter extremt mycket på naglarna så brukar jag inte bemöda mig med att måla naglarna längre eftersom nagellacket försvinner redan första arbetsdagen.

I morse så hittade jag en annons i Metro om att Åhléns hade 50% (!!) på Depends gellacks kit, så direkt efter jobbet sprang jag dit och köpte det för ynka 235:- ! Dock måste man köpa till en färg för 79:-

Jag är (tro det eller ej hah) faktiskt utbildad i naglar. Bland annat gelé, förlängningar och förstärkningar i akryl, glasfiber och silke. Så detta var inte speciellt komplicerat för mig i alla fall (även om jag är fruktansvärt ringrostig, då jag inte hållit på med detta sedan min utbildning), men det var väldigt tydliga instruktioner och simpla steg. Så om du är hyfsad på att måla naglarna, så är detta inget problem!


Ringrostig som fan, spackel på tummen och dålig kvalité. Men såhär blev det! Färgen heter "Black as night"

Återkommer efter några veckor om hållbarheten.

Men än så länge får Depends startkit 4/5


Någon annan som prövat detta kit och vill dela med sig av sina erfarenheter?


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsidaLogga inInstagram @josephinelevander_mua
Follow @josephinelevander_mua at instagram.com

Follow on Bloglovin