Attitudemässan dag 2. Bildbomb och shopping

Sun, 9 March, 2014 18.58

Idag har jag bara legat och tagit det lugnt hela dagen. Mässan igår tog verkligen kål på min rygg. Men shit vad roligt det har varit! Verkligen ett stort tack till minmakeupartist.se som fixade så himla bra med allting och var hur mysiga som helst. <3

Sneakpeak från min station (Tack snälla Paula för lånet av Ipaden)

Jag körde bla en sminkning i lila och orange! (Ja, jag är beroende av orange just nu)

Jag i min tuffa minmakeupartist.se tröja! 

Helt plöstligt hör jag Vivianne skrika att make up store har 20kr/produkt vid stängningen på lördagen. Jag droppar allt när jag håller på att städa undan, och lyckas få tag i fem stycken läppstift (allt var typ slut).

Från Vänster till höger - Club, Aztec, Pink, Poem och Malibu

Anastasia hade sin monter precis vid vår, och så himla mycket som jag har trånat över deras produkter så kunde jag inte låta bli att i alla fall köpa en grej. Det blev nya Dipbrow pomade i färgen Dark Brown. Jag tror mässpriset låg på 185 kr (ord 250?), men jag fick den ännu billigare haha. Så jag känner att jag gjort ett kap ;) Får återkomma när jag har prövat den.

Även ett stort tack till sponsorerna Make up store för alla fina produkter vi fick, Bekkas.se för Sigmapenslarna (Bättre än jag någonsin kunde ana), sminkspegel.se, och Vitamin well.

Jag hoppas verkligen detta inte var min sista gång på mässan och tillsammans med minmakeupartist.se , jag har trivts som fisken i vattnet, jag saknar det och er redan och jag har fått minnen för livet. PUSS!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsidaLogga inInstagram @josephinelevander_mua
Follow @josephinelevander_mua at instagram.com

Follow on Bloglovin