5 Favoriter - Penslar

Wed, 26 February, 2014 20.34

Ska försöka blogga lite seriöst ett tag och se vad som händer. Photoshopskillsen måste ju uppenbart förbättras (haha), men det är tanken som räknas även om siffrorna har svävat iväg lite ;)

Här har ni i alla fall mina favoritpenslar som jag ALLTID har med mig på jobb.

1. ELF Studio Stipple Brush £3.95  - Billig och helt okej i kvalitén. Använder den för att applicera foundation, rouge, highlighter, bronzer och en hel del massa annat

2. ELF Eyeliner Brush £1.95 - Använder till ögonbryn, concealer, läppstift, eyeliner och för att applicera skugga mellan fransrötterna. En av mina favorittyper av penslar

3. MAC #266 Small Angle Brush 220:-  - Använder den till ögonbryn, eyeliner, läppstift

Dupe: Sigma E65

4. MAC #224 Tapered Blending Brush 325:-  - Behöver väl ingen närmare presentation. Superbra för att få den där perfekta övergången. 

Dupe: Sigma E35

5. MAC #217 Blending Brush 215:-  - MACs mest kända borste? Jag använder den helt ärligt till allt, och har flera stycken. Om det är en enda borste du bör ha ifrån MAC, så är det denna.

Dupe: Sigma E25,bdellium tools #776S


Som ni märker så har jag en förkärlek till att blanda billigt och dyrare. Det är ett måste för mig att hitta de ultimata penslarna som har många användningsområden.

Vad har ni för favoritpenslar?

 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsidaLogga inInstagram @josephinelevander_mua
Follow @josephinelevander_mua at instagram.com

Follow on Bloglovin