Depend gellack startkit

Thu, 24 April, 2014 18.36

Även om jag ofta jobbar med smink, så är det inte min huvudsakliga sysselsättning. På heltid så utbildar jag mig till målare (lärling), och utseende hamnar ofta för mig i sista hand. Eftersom jag jobbar med händerna med färg, spackel och massa annat som sliter extremt mycket på naglarna så brukar jag inte bemöda mig med att måla naglarna längre eftersom nagellacket försvinner redan första arbetsdagen.

I morse så hittade jag en annons i Metro om att Åhléns hade 50% (!!) på Depends gellacks kit, så direkt efter jobbet sprang jag dit och köpte det för ynka 235:- ! Dock måste man köpa till en färg för 79:-

Jag är (tro det eller ej hah) faktiskt utbildad i naglar. Bland annat gelé, förlängningar och förstärkningar i akryl, glasfiber och silke. Så detta var inte speciellt komplicerat för mig i alla fall (även om jag är fruktansvärt ringrostig, då jag inte hållit på med detta sedan min utbildning), men det var väldigt tydliga instruktioner och simpla steg. Så om du är hyfsad på att måla naglarna, så är detta inget problem!


Ringrostig som fan, spackel på tummen och dålig kvalité. Men såhär blev det! Färgen heter "Black as night"

Återkommer efter några veckor om hållbarheten.

Men än så länge får Depends startkit 4/5


Någon annan som prövat detta kit och vill dela med sig av sina erfarenheter?


ANNONS

NYX HD photogenic concealer

Wed, 23 April, 2014 19.44

Jag har länge varit ett troget fan av MACs pro longwear concealer, och är det fortfarande. Dock har den varit slut väldigt länge och jag var på jakt efter ett billigare alternativ. 

Så jag svängde förbi NYX i gallerian och snappade upp denna för ynka 95:-

Jag köpte en i färgen CW04 Beige, vilket faktiskt passar mig helt perfekt. Jag är en riktig varmtonad blekfis. (Pendlar just nu mellan NC15/20 i MACs sortiment)

Jag skulle klassa denna concealers täckning som medium, men som helt klart går att bygga upp. Den känns inte så tjock och tung som Pro longwear, vilket helt klart är en fördel. Stor fördel också att den finns i grönt och lila för dem som behöver färgkorrigering.

Helt klart en toppenprodukt från NYX som jag kommer köpa i fler nyanser.

Betyg: 4/5 (Hade gärna sett lite större färgutbud och concealern måste pudras för att hålla)


Sminkmärket KIKO till Sverige!

Thu, 10 April, 2014 20.32

Ni har väl inte missat att det Italienska budgetmärket KIKO Cosmetics nu går att beställa till Sverige via deras europeiska hemsida ? Äger ingenting därifrån än, men jag har länge varit sugen. Och äntligen är det möjligt! Någon som har prövat något från Kiko?

Bildkälla


Top bronzers for SS 14

Fri, 4 April, 2014 16.33

Jag är på jakt efter en bronzer, något i alla fall jag känner är väldigt viktigt i sminkväskan när solen börjar kika fram. Just när det kommer till basprodukter foundation/puder/highlighters och dyl så lägger jag gärna ner lite mer pengar än vad jag gör på andra saker som tex mascara. Då jag anser att basen är det absolut viktigaste för en snygg makeup och saker som bronzers håller i flera år. Här nedan har ni några av mina favoriter för en varm blek/medium hudton vilket jag har. Hoola är ursnygg att shada kindbenen med också. 

Tänk på att det är mest smickrande med en matt bronzer, den kan du lägga i hela ansiktet där solen träffar. Om du är väldigt blek i hudtonen så måste du verkligen lägga märka till vilken färg din bronzer har. Ju mer röd/orange den är, desto mörkare måste din egna hudton vara för att det ska se bra ut. Hoola är ett perfekt exempel på en väldigt neutral lite kall bronzer som är ursnygg på oss blekfisar!

NARS BRONZER in "Laguna" £26.00

MAC BRONZING POWDER in "Matte bronze" 260 :-

BENEFIT BRONZER in "Hoola" 291:- 

ISADORA BRONZING POWDER in "Matte tan" 129:-

Ni som brukar använda bronzers, har ni några tips på en ny jag skulle kunna testa som skulle passa en blekfis som mig?


20% på allt från Anastasia Beverly Hills

Thu, 3 April, 2014 21.19

Livet går i 180 just nu och jag jobbar 7 dagar i veckan. Är det inte sminket, så är det ordinarie jobb som behöver mig extra.

Men inte klagar jag på det, jag älskar mina jobb! Det enda som blir lidande är bloggen haha. ;) 

Men därför tänkte jag bara tipsa er om att Kicks har 20% på hela Anastasia sortimentet. Klicka HÄR! för att komma till erbjudande, and you're welcome !

Själv är jag riktigt sugen på denna catwalk eller Lavish palett och en till Dipbrow i färgen Blonde. Kanske en tidig 20 års present till mig själv? 

Puss och kram!ANNONSLogga inInstagram @josephinelevander_mua
Follow @josephinelevander_mua at instagram.com

Follow on Bloglovin