Min absolut mest prisvärda produkt!

Wed, 17 September, 2014 17.13

Hej på er! 

Idag kände jag för att dela med mig av en produkt som har följt med i min sminkväskan i väldigt många år och som många gånger varit till sjukt stor hjälp när jag sminkar både mig själv och andra. Konstigt nog har jag aldrig träffat någon än så länge, vad jag vet, som faktiskt har vetat om den här produkten eller  använt den själva. 

Jag letade i alla fall för några år sedan efter en terminal spray, en spray som skyddar makeupen så att den håller hela kvällen. Trots  primer ville jag  ha en större garanti för att det verkligen skulle hålla och av en slump gick jag i samma veva in på apoteket och hittade denna skatt för endast 99 kr, vilket jag då tyckte var ett väldigt bra pris då de tidigare jag hade kollat på kostade ca 400-500  kr. Hade därför inte något  större hopp om att den heller skulle vara så bra eftersom den i första hand inte var till för att hålla sminket på plats utan för att skydda och fräscha upp ansiktet om man satt mycket vid datorn. 

Helt ärligt är det nog den mest prisvärda produkt jag någonsin köpt! Den ser kanske inte mycket ut för världen men många kunder jag haft har sagt att när de somnar med sminket på och vaknar dagen efter är de fortfarande lika fräscha som direkt efter att jag sminkade dem. Den ger också en fräschhet till ansiktet och passar perfekt att spraya på som en sista touch. Sjukt bra om man kanske inte alltid har råd att  köpa en primer med kvalitet men basen i sminkningen ser sjukt naturlig och fräsch ut om du kombinerar med båda. För mig  brukar den ta slut efter ca 6 månader och jag är inte direkt sparsam när jag sprayar heller. 

Haha, oj vad mycket text det blev till en liten produkt men det är den verkligen värd!  Kommer i fortsättningen ge ett produkt eller stylingtips varje vecka som ni kan hitta under fliken veckans tips. 

På återseende


* Obligatoriska fält

Mon, 22 September, 2014 10.33
lina
Har du testat Model in a bottle? Skulle vara intressant med en jämförelse..
Mon, 22 September, 2014 11.42
Johanna Weddfelt
Nej det har jag tyvärr inte, men som sagt kul att jämföra! Var kan man köpa den då?

Wed, 17 September, 2014 20.41
Victoria G
Bra tips! Den måste man ju kolla in :)
Mon, 22 September, 2014 11.39
Johanna Weddfelt
Kul, hoppas den är till nytta för dig med:)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg!
Jag är en tjej på 20 år som precis startat mitt liv som makeupartist & hårstylist. Här hoppas jag att ni inte bara ska få ta del av skönhetstips och vardagsmakeuper utan att ni också ska få inspireras av konsten jag brinner för.Logga in


Instagram @weddfeltbeautyart
Follow @weddfeltbeautyart at instagram.com