Rätt produkter vid bröllopssminkning

Mon, 30 September, 2013 10.48

Måndagar är något speciellt för mig. En av anledningarna är att jag ofta får respons från bröllopskunder jag haft under helgen. Eftersom jag gör mycket bröllop lägger jag ner väldigt mycket tid på att prova ut produkter som håller länge och klarar både tårar, dans och en lång natt. Idag när jag satt och åt frukost fick jag bekräftat ännu en gång att mitt sökande av produkter gett resultat vilket gör mig otroligt glad då det är något jag hela tiden strävar efter. Ett mail ramlade in som värmde i hjärtat:

"Ville bara berätta om sminket som satt heeeeela dagen, trots tårar och ett intensivt dansande fram till morgonen. Fick så mycket komplimanger om sminkningen och jag var så otroligt nöjd. Det var helt klockrent när allt kom på plats, sminket, håret och klänningen. Och min man tyckte även han att sminkningen var fantastisk. Så jag ville bara tacka och hoppas att jag har anledning att anlita dig någon mer gång, och även få chansen att rekommendera dig till andra!"

Jag ska här berätta om en av de produkter jag använde och som jag har blivit lite förälskad i. Använder denna väldigt ofta i olika sammanhang.

Makeupforever Aqua Black

En grymt bra produkt som är lättarbetad och funkar utmärkt oavsett om du ska göra en eyeliner eller ett sotat öga, och det sitter som berget, tro mig! 
Bilden nedan är från en förlovningsfotografering jag gjorde nyligen där denna produkt användes som eyeliner.

Foto: Erika Gerdemark
* Obligatoriska fält

Tue, 1 October, 2013 12.58
Lisa-Maja
Det här är ett perfekt tips för mig för jag har letat jättelänge efter en vattenfast eyeliner.. min trillar av direkt. Hur applicerar du den bäst? Tacksam för svar/ mvh Maja
Tue, 1 October, 2013 15.46
Johanna Salomonsson
Som jag skrev är den otroligt lättarbetad och det funkar utmärkt med en eyeliner pensel i valfri storlek eller en sneskuren pensel. Tänk på att tvätta penseln efter varje gång bara eftersom det är en vattenfast produkt då penseln annars stelnar.

ANNONS
Till bloggens startsida

www.makeupstockholm.comLogga inFollow on Bloglovin