Bröllopstrender 2014

Wed, 26 February, 2014 13.04

Bröllopstrender 2014

Fresh dewy skin har aldrig känts så populärt som nu. Naturligheten efterfrågas, vilket är en av mina personliga grundstenar som jag eftersträvar som makeupartist. Bort med foundation som ligger som en mask över huden och fram med en hy full av lyster och liv! Bruden ska ju stråla på sin dag, inte sant. 

En produkt som jag själv är lite nyfiken på är Liquid Lift Foundation från MUFE.

Dock finns det såklart inga mirakelprodukter utan det krävs det att den blivande bruden också själv kontinuerligt tar hand om sin hy genom att dricka mycket vatten och ha en god rengöringsrutin. Det går inte att poängtera tillräckligt många gånger att underlaget är det absolut viktigaste för en fulländad makeup.

Läppar läppar läppar...
Många brudar väljer att gå på nude färgade läppar vilket alltid är vackert och har dessutom fördelen att det  är väldigt lätt att underhålla under kvällen. I år ser man färger dyka upp som fuschia, rosaröd och tomatröd. Fantastiskt vackert som verkligen gör sig på bild. Men även här, fina läppar kräver omvårdnad. Ett tips är att försiktigt borsta läpparna med tandborste varje kväll innan sänggående för att sedan återfukta dem, VOILA! 

Eyeliner är något vi verkligen ser mycket av 2014 och jag är helt övertygad om att vi kommer se flertalet brudar som vill ha denna typ av makeup på sin dag, mer eller mindre. Linjer får verkligen ögon att poppa, fint tycker jag!

För mer tips och frågor samt bokning av makeup till din bröllopsdag vänligen kika på min hemsida: www.makeupstockholm.com


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

www.makeupstockholm.comLogga inFollow on Bloglovin