Är fransförlängning lika hett nu?

Sun, 17 August, 2014 12.50

http://www.novalash.dk/kurs.php )

Har länge tänkt på detta med fransförlängning... Är det lika hett nu som för två-tre år sedan? Funderar på det eftersom jag vill gå en fransförlängnings kurs. Många säger att om du gör en fransförlängning så kommer du till slut inte ha några "egna" fransar kvar och det stämmer till viss del. Man får vara beredd på att några av ens egna fransar lossnar eller blir kortare men du kommer inte vara utan fransar om du bestämmer dig för att sluta med fransförlängning efter ett tag. Så här kommer två tips för att undvik att det sker! 

Det inte alla vet är att det beror antingen på limmet eller på fransarna. När man ska göra en fransförlängning så ska man kolla vart de är utbildade, den mest rekommenderade utbildningen är Luxurious Lashes. De använder sig av ett kirurglim som är skonsammare mot ens fransar än annat lim. Sen ska man kolla om det använder sig av singles eller flares fransar. Singles är endast en frans, man sätter alltså en frans i taget däremot är flares flera fransar som sitter ihop. Flares blir för tungt för ens fransar och därför går ens naturliga av.

Alltså kolla efter vilken utbildning och vilken typ av fransar de använder sig utav!

Det ska man ha i baktanke när någon säger hur dåligt deras fransförlängning höll eller hur det förstörde ens egna fransar eftersom det blir så att om en människa börjar prata illa om något i detta fall fransförlängning så sprider det sig, får ett dåligt rykte och det är inte rättvist. Det kan ha berott på något av ovanstående. 

Kramis! :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Om mitt liv, en märklig flicka med en stor passionen för mode, make-up, hår, och allt inom skönhet! Plus sånt som jag bara finner intressant emellanåt... och min resa till Stockholm och om jag kommer in på Björn Axen!



Logga in



Instagram http://instagram.com/yennifermua
Follow http://instagram.com/yennifermua at instagram.com