Adventstävling #3

Sun, 15 December, 2013 14.55

Nu är det dags för tävling nummer tre. 

Vad heter Musse Piggs hund?


Första rätt inskickade svar belönas med fina skönhetsprodukter från Mary Kay.

Tävlingen gäller till 2013-12-21

maila rätt svar till yokio@bellaboll.se


Lycka till!ANNONS

Advents tävling #2

Sun, 8 December, 2013 12.06

Då var det dags för tävling nummer två, nu har du chans att vinna högpigmenterade shimmer-skuggor i olika färger. 


Vad är Piff och Puff för slags djur?


Rätt svar skickas med namn och adress till yokio@bellaboll.se senast 2013-12-14

tävlingen gäller 2013-12-08 till 2013-12-14


Lycka till! frågor om makeup-artist yrket

Mon, 2 December, 2013 11.38

Jag har fått några frågor av er läsare och av personer som jag mött under mina makeup gig. 1. Hur blir man makeup artist? 

Svar: Det kan man bli på olika sätt, det vanligaste är att man går på en privat makeup skola. Jag gick på Makeupstudion i Malmö. Den är 11 veckor och kan kallas för en intensiv variant. Det som är viktigt är att man kollar upp hur seriösa skolorna är, vad som ingår i kursen och om man får praktik. Andra bra skolor är Mariart och leep. 2. Varför blev du makeup artist?

Svar: Jag arbetade extra på en reklambyrå i Köpenhamn som assistent åt en AD och därigenom kom jag i kontakt med makeup/stylist yrket. Vilket verkade superkul! Så jag bestämde mig för att utbilda mig till MUA. Jag är väldigt glad att jag tog det beslutet =) jag älskar mitt yrke!3. Är det svårt att få jobb som makeup artist?

Svar: Ja och nej! Det är viktigt med ett stort kontaktnät och vart jag än är ser jag till att dela ut visitkort. Man får vara på det klara med att det är hårt jobb, oregelbundna tider och oftast tidigt på morgonen och helger. Helt klart värt det! Ngt annat som underlättar är en bra hemsida med portfolio och en blogg. 4. Vilka märken arbetar du med?

Svar: Det varierar. Beroende på vad för sminkning som ska göras. Oftast vid plåtningar blir det grimas, byizz och färg. Vid bröllop använder jag mest I.d bare minerals och Maxfactor. 5. Vilket är ditt favorit märke?

Svar: Svårt att svara på! Jag älskar Sephoras läppstift, men clinique har ett alldeles underbart rött som bara är ett måste om man gillar röda läppar! När det kommer till ögonskuggor så tycker jag att Byizz är outstanding! Det är helt baserat på mineral och smälter galet bra in i huden! Foundation varierar på vilken effekt man vill ha men Maxfactors alla baser är toppen! Annars har ByIzz en aloevera baserad flytande foundation som är super! Maxfactor har även riktigt bra mascaror. Slut på frågestunden. Love // Kew. Advents tävling!

Sun, 1 December, 2013 9.55

Hej!

Denna jul kommer jag att hålla i en adventstävling. Varje advent kommer jag att lägga ut en fråga, ni har en vecka på er att skicka in rätt svar. (dvs tills nästa fråga läggs ut) Rätt och först inskickat svar kommer belönas med sminkprodukter. 

Lycka till! 

FRÅGA 1

Vad heter Kalle Ankas tre brorsöner? 


Denna gången belönas först rätt inskickat svar med ett gåvopacket från ByIzz. 

Du skall skicka in ditt svar med ditt namn och adress till: yokio@bellaboll.se

Tävlingen gäller 2013-12-01 till 2013-12-8


Zombie makeup

Sun, 1 December, 2013 9.34

Det var så kul i går på min

zombie

smink klass! Alla var så fruktansvärt trevliga, intresserade och ville verkligen lära sig. Jag älskar sådana klasser! Det ger en bättre sammanhållning i gruppen och ger eleverna mod att testa mer.

Grymt bra av er alla!

TACK! 

Av integritets-skäl fick jag inte lov att fotografera i går, kommer dock lägga upp en bild som jag sminkade innan klassen. :)


Love // Kew.Snövit makeup och en välkommen vinst.

Fri, 29 November, 2013 14.40

I söndags sminkade jag för Tösabiten på Råå med temat snövit. Detta för en julskyltning och tävling, å vi vann! =) Jag älskar karaktärs sminkningar, gudars det var inte lätt att själv sminka 7 dvärgar, en snövit en häxa och en drottning. Men galet kul!!!! Så nu får vi väll se vad vi kan hitta på till nästa år för att toppa snövit ;) 

Love // Kew


färg som färg

Tue, 22 October, 2013 8.51

Målar jag inte på hud så målar jag på duk. Mitt liv skulle vara mycket tråkigt om jag inte fick lov att måla och skissa. Här har jag målat Laban och Gangnam, mina siames katter. 


Första dagen på zon261

Sun, 20 October, 2013 12.59

I Fredags var första dagen för mig på zon261. Jag blev hämtad 07.30 utanför HBG C och sedan körde vi till Landskrona och kontoret där ca 30 statister och 10 stunt-män/kvinnor väntade på att få bli sminkade till zombies och monster.

När första lösdelen inte ville fästa fick jag lite panik men efter lite trixande föll allt på plats. Då la sig även mina nerver, och helt plötsligt så blev allt bara kul och jag fick till riktigt bra monster.
Jag måste erkänna att jag var galet nervös och ville egentligen bara gå hem och lägga mig i sängen igen när jag stod och väntade på att bli upphämtad. men som sagt så fort nerverna la sig ville jag knappt hem igen.

En superkul upplevelse med många intryck och fantastiskt trevliga människor! 

Tyvärr har det hänt en lite tråkig personlig sak som gör att jag inte kan vara med så mycket och sminka till filmen. Men jag skall försöka vara med så mycket jag kan.Las Vegas show girl

Wed, 16 October, 2013 8.36

I går sminkade Maja en Las vegas show girl makeup på sig själv. I dag kommer vi köra fantasi på Color Academy, ska bli riktigt kul! Funderar själv på att göra en sminkning =)
ByIzz

Wed, 9 October, 2013 19.36

ÄNTLIGEN! Nu är ByIzz inspirationsfilm ute. Sminket som fungerar utan krångel och kladd. Sminket som är framtaget för att underlätta. Det skall vara kul att sminka sig!

ByIzz Makeup for creative people


ANNONS

Makeup och skönhetLogga in


Instagram @kawaiikewin
Follow @kawaiikewin at instagram.com

@kewin_sebastian