Shading

Sat, 26 October, 2013 18.43

Gjorde denna shading för ett tag sedan, gamla och fula bilder men äh! :) Shading tycker jag är riktigt kul att jobba med då man framhäver konturer i ansiktet och man får en snygg finish   Ni ser ganska tydligt hur jag gjort på bild nr1. Jag använde mig utav fetsmink här och man får alltid en sån fin porslinshy tycker jag :)  Perfekt att jobba med om det är för teater, photoshoots osv då de är så täckande (eller om man vill ha det till vardags går ju också men det är ju ganska "tungt" smink och stänger in huden mycket vilket kan orsaka blemmor och finnar, så jag brukar bara använda det nån gång sådär :) ) . Jag  använde mig också utav detta då jag hade slutprov på skolan för Rapunzel Of Sweden photoshoot. Jag hade som uppgift att  göra en Sporty Girl.  Någon dag här framöver ska jag göra en tutorial på hur jag brukar göra. :)


Hår och makeup gjord av mig. (Synd man inte ser makeupen så bra här, visste ni att 40% av sminket  försvinner på bild? Va ett utav det första vi fick lära oss på skolan faktiskt. Bra att veta om man ska göra något jobb eller så om det ska vara rejält med smink att man inte snålar :) ) Under skolan blev vi inte bara utbildad till makeup artister utan också utbildad i att sätta i löshår. :)  (kom in på helt andra spår här känner jag men kanske kul att veta) :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin