Victoria Secret

Sat, 26 October, 2013 13.10

Man har ju inte kunnat undgå Victoria secret's produkter. Behöver nog inte förklara närmare vad de säljer för produkter! :) När jag var i USA för några år sedan så var det som att kliva rätt in i en dröm i deras butik i San Fransisco ! Rosa överallt, snyggt uppbyggt i butiken var så jäkla coolt! Att man kan bli så exalterad av en butik i dess utseende! Haha :) Men de va så jäkla coolt! Köpte iaf en body mist då, och den är slut för lääängesen ! Vet ju att man kan få tag i på nätet och på deras hemsida såklart men här i Örnsköldsvik så har vi en hårsalong som heter Salongen för dig som börjat sälja deras produkter! Vilket lyx va? :) Nu har jag ju ingen aning om de säljs på andra butiker/salonger runt om Sverige men bra för oss Övikare! :)


Måste in och haffa dessa någon dag här! Vet inte hur mycket de kostar men på Polyvore så kostar body miste 76kr , väldigt bra pris :)


http://www.victoriassecret.com


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin