Naglar

Wed, 23 October, 2013 20.28

Fixat med mina naglar lite såhär på kvällskvisten. Jag ha klippt dom korta nu för att jag vill få till "fyrkantiga" naglar. Ha alltid haft rundade naglar så nu måste jag börja om från början och klippa dom varje vecka så de växer ut och är kantiga :)  För det blir aldrig bra att bara fila dom raka för kanten är ju fortfarande rund så då får man inte samma effekt! :) 

Hoppas på att mitt akryl och gelé kit kommer snaaart.. Väntat i en evighets känns det som. Då ska det göras naglar i massor :) 


* Obligatoriska fält

Wed, 23 October, 2013 22.15
Mika
Jätte snyggt! Hur har du gjort det guldiga?
Wed, 23 October, 2013 22.58
IdaEmilia Berglund
Tack :) Jag har köpt ett glitter lack på HM, men det är så mycket genomskinligt lack i så om man bara målar på flera varv så blir det så kletigt och det torkar aldrig så jag har tagit en tandpetare och tagit glitterkornen från pensel med den och sedan duttat dit :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin