Min favorit palette

Sun, 6 October, 2013 17.03

Naked 2 Urban Decay är min absoluta favorit  palette i smink lådan! Köpte min på Ebay ( såklart ;) ) Fick lös den för 80kr, kostar egentligen runt 300-400kr! Vilket kap eller hur? Sjukt snygga och med mycket pigment, super lätta att jobba med.  Färg nr2 använder jag jämt och ständigt. Glansig och guld/beigh  aktig. Svårt att säga vilken färg det är men den är så fin att lägga på locket och sedan framhäva  globlinjen med den 4:e färgen. Perfekt till vardags och man kan fort förvandla den dag-makeupen till en fest-makeup genom att ta en utav de mörkare färgerna och bygga på den bruna på globlinjen och lite svart i ytterkanten för en djupare effekt i ögonen. Kanske lägga lite glitter på locket med den ljusa.  :) Måla lite mörkare under ögonen  och lite kajal och eyeliner så är man good to go!  


* Obligatoriska fält

Sun, 6 October, 2013 21.43
Natti
Den där ser ju urfin ut! Precis mina färger:) var kan man köpa den i Sverige tror du?
Mon, 7 October, 2013 13.17
IdaEmilia Berglund
Du kan hitta den på Sephora i Stockholm eller på deras hemsida. Du kan också kolla in denna länk - http://m.pricerunner.se/cl/252/Smink#q=naked%2Bpalette&search=naked%2Bpalette :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin