5 år

Sat, 5 October, 2013 16.03


Idag firar jag och David 5 år tillsammans! :) Och fler ska det bli. Vi började dagen med att sova ut och sedan for vi iväg på olika loppisar runt om stan, hittade lite smått och gott! Stannade och fikade på ett utav de ställen vi for på, väldigt mysig dag. (mycket mysigt här i bloggen haha) Sen drog vi och handlade för  middagen ikväll! :)

 

hade tänkt att göra en makeup idag men jag hinner inte göra det tyvärr MEN jag tänkte istället skriva lite om vad jag använder för produkter till min bas till vardags.

Förut så använde jag mig utav mineral puder, Palina. Ruskigt bra märke. Men nu har jag gått över till Fit Me istället då jag tycker att Palina är lite väl dyrt. Jag ÄLSKAR fit me, täckande och man får mycket för pengarna. Jag har fondation i färgen Ivory, den är inte så fet vilket är mycket bra för min hy, och inte så tjock i konsistensen men fortfarande täckande och det känns inte som man har ett kilo smink på sig. Concealern är nog min absoluta favorit. jag har färg nr 15 på den, ljusaste då jag tycker det är jätte fint då man är några snäpp ljusare under ögonen jämfört med resten utav ansiktet, lätt att jobba med och göra snygga konturer i ansiktet. Det går bra att använda sig utav en ljusare concealer när man är "ung" eller hur man ska säga, inte så markanta rynkor. För har man mycket rynkor under ögonen och så tar man en ljus nyans så framhäver man rynkorna, vilket man inte vill såklart så då passar det bättre att köra på en mer "mörkare" nyans. Och färgen tar man såklart ut specifikt för den personen, om man är mycket lila eller blå osv under ögonen så kanske inte alla passar i detta. Men man kan ju alltid hitta en ljusare nyans och i det behov kunden behöver. Sedan så har jag Isadoras transparenta puder, det är ett måste att ha om man använder sig utav lös fondation för att "låsa" fast det i huden. Den ger en snygg finish och jämnar ut huden. Verkligen att rekommendera! Men man får passa sig lite när man lägger det under ögonen, när man lagt sin concealer som är blöt så lägger det sig i vecken/rynkorna under ögonen och lägger man då pudret direkt på så framhäver man dessa rynkor ännu mer så man "sopar igen dem". Men för att slippa detta så kan man använda sig utav en smink svamp eller bara ta fingret och dra bort det överflödiga och sedan pudra så slipper man se ut som en streckgubbe :)

 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin