Shoes from heaven

Thu, 3 October, 2013 17.01

De är så snygga!! Ännu snyggare på och väldigt bekväma. Jag är egentligen inte ens tjej som har så mycket klackar på mig men dessa var så bekväma och helt i min stil så de kommer användas flitigt :) 


Ni som läst min tidigare blogg vet ju hur Ebay galen jag är. Man kan säga att jag är en specialist på att hitta guldkorn på sidor som ebay. :) Jag håller på ganska mycket med naglar också, så nu beställde jag ett akryl kit  med UV lampa och alla tillbehör som man behöver :) Längtar som en tok tills paketet kommer till min postlåda. Så då kommer jag lägga upp lite bilder och tutorials här tänkte jag :) Kan va kul, eller vad tror ni? Ha gjort naglar med gelé och det kan jag nu så ska bli kul och se om man kan bli duktig på att lägga akryl. :)  Så hoppas att jag kommer bli det då jag ska öppna min alldeles egna salong framöver. Övning ger färdighet! :) (Kommer berätta mer om min salong dröm i ett senare inlägg) 

Här är lite bilder på de naglar jag gjort med gelé.* Obligatoriska fält

Thu, 3 October, 2013 20.07
Mia-Maria
kul:) Vad betalade du för akryl-setet på Ebay och tror du att man måste vara "proffs" för att lära sig eller kan vem som helst?
Thu, 3 October, 2013 22.32
IdaEmilia Berglund
Hej! Jag betalade 230kr inkl frakt :) Det tror jag absolut inte, alla har varit nybörjare någon gång så vill man lära sig och övar mycket på sig själv så tror jag man kan bli jätte duktig :) Ett tips är att om du tänkt köpa ett kit så se till att det medföljer en "dumb thumby" (som det så fint heter :p) så kan man öva på den! Enklare än att börja på sig själv. Hoppas du känner att du fått svar på din fråga :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin