Bästa dagen på LÄNGE!

Thu, 3 October, 2013 15.31

Kom alldeles nyss hem från stan, gick en sväng med Sabina och kikade runt lite :) Tog en fika och satt och surra så tiden bara sprang iväg. Jätte mysig start på denna dag :) Hämtade ut ett paket också, var ett par skor från Nelly, SÅ SNYGGA SÅ JAG TROR JAG DOG FASHION DÖDEN OCH KOM TILL FASHION HIMLEN! :p  Bild kommer sedan. 


Men till något ÄNNU roligare, när jag kom hem så loggade jag in här, fick en smärre chock då jag öppnar sidan och ser MIG SJÄLV på första sidan?! Fick lov att stänga ner sidan och ta upp den igen för att kolla så jag inte såg i syne! MEN DE GJORDE JAG INTE! Blev och är så otroligt glad! Tack så mycket minmakeupartist för att ni uppmärksammade mig! Så himla roligt. :)) Tack tack tack! Fick lov att ta en bild. Vilken underbar dag ! Bästa på länge :)
* Obligatoriska fält

Thu, 3 October, 2013 20.01
MinMakeupartist
Vad roligt! Tack själv!
Thu, 3 October, 2013 22.34
IdaEmilia Berglund
Verkligen jätte roligt! Tack igen :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin