Light blue

Mon, 21 April, 2014 21.44

NAILS!

Länge sedan jag gjorde naglarna, ha inte genomskinligt eller ljusrosa bas men testade på att köra med bara färg gelé. Tar lite längre tid med den eftersom de torkar så jäkla dåligt så man måste ha naglarna i lampan längre både på översida och undersida. (Man behöver inte göra undersidan om man har de andra, varför vet jag inte men färgen är fortfarande kletig om man bara kör med färg och inte har dom i lampan på undersidan) 

Såhär blev resultatet:


* Obligatoriska fält

Mon, 26 May, 2014 9.36
Nicole Galvez
Haha! Jaaaaaahaaaaaaaaaa :) Okej nä men då var det de. Åh tack så mycket för ditt svar. Du hjälpte verkligen Ida! Och vilken fin blogg du har :)
Mon, 26 May, 2014 14.20
IdaEmilia Berglund
Varsågod ! Glad jag blir att jag kunde hjälpa :D Tack så mycket vännen!!! :* :D

Sun, 25 May, 2014 18.20
Nicole Galvez
Hej Ida! Jag undrar en sak, finns det något som heter UV Gele och bara Gele? V Jag satt och kollade på youtube och hittade en kille som gjorde naglar på en som bet på sina naglar. Men han var aldrig i UV Lampan. Kan det stämma, för att det var 3 olika klipp så det svårt att veta och han säger aldrig de heller. Tack om du kan svara så att man fattar haha :)
Sun, 25 May, 2014 18.32
IdaEmilia Berglund
Hej! :) Hehe förstår hur du menar! :D Då ha han nog använt sig utav Akryl istället för gele. De är som en vätska som man doppar penseln i och sen ned i ett pulver så blir det som en lös liten "boll" som man bygger upp naglarna med :) I den metoden använder man inte sig utav UV lampa. Så de finns UV gel och Akryl :) Hoppas jag svarade på din fråga! Så on det inte kommit ut något "nytt" på marknade så skulle jag tippa på att de var akryl :) de senaste naglarna gjorde jag med akryl istället för UV gel. Upplever att de sitter bättre än de med gel :)

Mon, 21 April, 2014 21.53
Victoria G
Tjusigt! :)
Mon, 21 April, 2014 21.59
IdaEmilia Berglund
Tack :) Det behövdes en uppfräschning !

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin