TÄVLING! Vinn Urban Decay naked palette 3 (!)

Fri, 21 March, 2014 13.00

Nu är det tävlingsdags tycker jag!! Kommer köra några tävlingar här framöver och vi startar NU! Du kan alltså vinna Urban Decay Naked palette 3! 

Såhär tävlar du!

  • Skriv nedan i kommentarsfältet varför just DU ska vinna.
  • Gilla min Facebook sida
  • Dela detta specifika inlägg på  Facebook.

Då är du med och tävlar om att denna palette ska bli din! :D 

LYCKA TILL!

MakeupByIdaEmilia facebook

TÄVLINGEN AVSLUTAS NÄSTA FREDAG (28/3 kl 18.00)


* Obligatoriska fält

Mon, 20 October, 2014 11.43
shoes with red soles
Apple company declined the actual post on last night due to the technique i-tunes Syncing has been allowed. However , I will fix it nowadays along with resubmit typically the upgrade for you to apple company. Ideally it can be approved before long.

Fri, 28 March, 2014 17.56
Jasmine
Jag gillar din sida och har gillat/delat detta inlägg! :D Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte äger så många naturfärgade skuggor. Har massa färgglada men dessa hade jag kunnat använda varje dag :) och det hade varit så kul med en naked palette, har hört mkt gott om de men äger ingen av de

Fri, 28 March, 2014 12.13
Amanda
Åh hoppas absolut inte det är försent nu :( Iallafall, detta är min absoluta drömpalett och min favorit som då var naked basics fördes här om dagen haha. Kram
Fri, 28 March, 2014 13.16
IdaEmilia Berglund
Nej då tävlingen avslutas kl 18 :) Glöm inte att dela detta inlägg på fb så är du med i tävlingen!

Wed, 26 March, 2014 15.39
Emma
Jag har gillat din fb sida och delat detta inlägget på fb (Emma Larsson)! Jag är en fattig student som skulle vilja vinna dessa ögonskuggor så att jag lär mig att lägga en snygg ögon-makeup. Jag använder nästan aldrig ögonskugga men tycker att det är så snyggt på folk som kan sminka sig. Med detta kit finns det ju ingen anledning att inte pröva sig fram och förhoppningsvis lära sig att sminka sig fint! Håller tummar och tår!

Tue, 25 March, 2014 10.29
Carola Persson
Tänk att ha bara en palett med en massa färger på i sminkväskan! Precis i min smak skulle användas flitigt.

Tue, 25 March, 2014 2.43
Bodil Sjödin
När man sett hur man ser ut som riktigt gammal, vill man göra allt för att hjälpa till med det som finns kvar av det unga! Det tror jag att paletten skulle hjälpa mig med!

Mon, 24 March, 2014 19.12
Vivi Felicia
Jag vill vinna den i någon annans namn, min bästa vän Anna, för hon har inga bra ögonskuggor och jag vet att hon hade blivit grymt nöjd med en nakedpalett :) haha PUSS!

Sat, 22 March, 2014 9.14
michelle boman
Hej, jag skulle använda denna palette flitigt då man kan skapa flera olika sorters makeuper med denna, mjuka som hårda, och definitivt många fina romantiska looker då den går åt dem fina rosa tonerna. Tar även mindre plats i makeup väskan som behöver vår städas :)! *Fingers crossed*

Fri, 21 March, 2014 15.28
Victoria G
Hej gullfia! :D Jag håller på och ska starta mitt eget företag nu som makeupartist och kommer fokusera mycket på bröllop nu till sommaren. Jag har suktat efter den här godingen sen den kom ut och den skulle vara PERFEKT till alla bröllopsjobb då den har så många fina romantiska färger :) Det vore även så härligt att veta att det man får är äkta vara då jag beställt den en gång innan men fick en trasig kopia :( Så därför skulle jag bli kalasglad om jag vann den här paletten :)

Fri, 21 March, 2014 14.23
Tanja Hansen
Hej! Jag hade gärna velat vinna dessa då jag går stylistutbildning och hade använt mig av denna flitigt! Bor i lägenheten dessutom så pengarna finns ju tyvärr inte till att själv införskaffa en massa fina ögonskuggsfärger så att jag kan exprimentera hemma eller göra mig xtra snygg till fest!

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin