Råd & tips?! (Psoriasis)

Mon, 3 March, 2014 19.25

Det är så att jag har psoriasis i hårbotten  och jag håller på att bli tokig.. Helt seriöst! Finns det inget som  hjälper? Har det liksom i bakhuvudet, nacken.  Hört att ringblomma krämer ska hjälpa? Någon som testat?  Och är det något speciellt schampo man ska använda? Hur är det med balsam osv? Något man ska undvika?  Har kortison som jag smörjer med men tycker inte att det hjälper speciellt mycket och hjälper inget mot att det kliar?! Har ni några tips får ni MER än GÄRNA dela med er utav det. Upplever att det bara blir värre.. Hur blir man av med detta? 


* Obligatoriska fält

Fri, 7 March, 2014 10.07
Karin Fröderberg
Min pöjkvän har det också, och han anväder någon naturprodukt från Life, både schampo och duscholja. Det borde finnas i balsam också tycker jag. Sen har han någon vätska från apoteket som han smörjer hårbotten med ibland.

ANNONS
Till bloggens startsida

Välkommen till min blogg, Här kommer jag skriva om det jag brinner för och det som är min passion, makeup, naglar, hår och mode! En äkta skönhets blogg. Hoppas ni gillar den och kikar in här lite nu och då ! :)Logga inInstagram #idaemilia_mua

Follow on Bloglovin